Lamborghini Veneno

Joi, 31 August 2017 | General

Supercar cu potențial de învechire: unul dintre cele trei Lamborghini Veneno produse este scos la vânzare pentru 8 milioane de euro

Lamborghini Veneno este supercarul care marca în 2013 cei 50 de ani de existență ai brandului italian. A fost una dintre cele mai rare mașini produse de italieni, de unde și prețul exorbitant la revânzare.
Luni, 04 Aprilie 2016 | Modele noi

Lamborghini Veneno, mai profitabil decât orice investiție la bancă: în trei ani, prețul lui a crescut de trei ori

Lamborghini Veneno s-a vândut în doar trei exemplare, cu un preț de 3.6 milioane de euro. La trei ani de atunci, unul dintre exemplare se vinde cu un preț incredibil.
Miercuri, 20 August 2014 | Concepte

Ferrari F80: un supercar extrem imaginat de designerul Adriano Raeli

Există designeri a căror imaginaţie depăşeşte cele mai radicale modele lansate vreodată de constructorii auto. Ferrari F80 este unul dintre ideile cu potenţial care ar r3evoluţiona designul auto odată ajunse pe şosea.
Vineri, 18 Octombrie 2013 | Modele noi

UPDATE FOTO: Lamborghini Veneno Roadster este cea mai scumpă decapotabilă din lume

Lamborghini a dezvoltat o versiune decapotabilă a lui Veneno, hipercarul pe care l-a construit în doar trei unităţi. Versiunea roadster va costa echivalentul a 3.3 milioane de euro.
Vineri, 15 Martie 2013 | Economic

Lamborghini Veneno: Cine sunt doi dintre clienţii supercarului italian?

Lamborghini a anunţat că va produce doar 3 exemplare ale exclusivistului Veneno. Două dintre acestea au ajuns în Statele Unite, în vreme ce al treilea a aterizat în Orientul Mijlociu.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Lamborghini Veneno a șocat audiența cu designul futurist

Lamborghini nu s-a dat înapoi de la nimic la Salonul de la Geneva. A venit cu Veneno și o armată de asistente frumoase pentru a completa un peisaj imortalizat de mii de jurnaliști.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

AVANPREMIERĂ GENEVA 2013: Atmosfera salonului și ultimele pregătiri la standul Dacia

Automarket a fost prezent astăzi în halele Salonului Auto de la Geneva, unde a luat pulsul ultimlor pregătiri. Am trecut pe la standul Dacia, Opel, Renault, Nissan, Hyundai și chiar Lamborghini.
Luni, 04 Martie 2013 | GENEVA 2013

Lamborghini Veneno vine la Geneva. Doar trei exemplare, preţ pe măsură: 3.6 milioane de euro

La împlinirea vârstei de 50 de ani, marca Lamborghini se arată mai tânără ca niciodată. Cum altfel putem explica apariţia unuia dintre cele mai agresive modele de stradă din istorie? Acesta este Lambo Veneno.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru