Mitsubishi Space Star

Miercuri, 04 Septembrie 2013 | Siguranta

EuroNCAP: Cinci stele pentru noua Corolla, Mazda6 şi Lexus IS, doar patru stele pentru Opel Adam şi Mitsubishi Space Star

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele unei noi sesiuni de teste. În timp ce Adam şi Space Star au obţinut patru stele de siguranţă, modele precum Mazda6, Corolla şi Lexus IS 300h au obţinut cinci stele.
Marti, 21 Mai 2013 | Modele noi

Mitsubishi Space Star primeşte un frate sedan: Attrage

Mitsubishi va lansa în Thailanda o versiune berlină a lui Space Star. Aceasta se numeşte Attrage şi va fi oferită ulterior şi pe alte pieţe, inclusiv în Europa.
Marti, 14 Mai 2013 | Intern

Preţuri Mitsubishi Space Star în România: start de la 11.490 euro

Mitsubishi a anunţat preţurile noului Space Star pe piaţa din România. Înlocuitorul lui Colt pleacă de la 11.490 euro cu TVA inclus.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Mitsubishi Space Star este starul standului japonez

Cum era de așteptat, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Mitsubishi a aruncat în luptă toate armele sale. Vedeta standului, multiplicată în foarte multe culori, a fost sub-compactul Space Star.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

AVANPREMIERĂ GENEVA 2013: Atmosfera salonului și ultimele pregătiri la standul Dacia

Automarket a fost prezent astăzi în halele Salonului Auto de la Geneva, unde a luat pulsul ultimlor pregătiri. Am trecut pe la standul Dacia, Opel, Renault, Nissan, Hyundai și chiar Lamborghini.
Miercuri, 13 Februarie 2013 | Modele noi

Mitsubishi Mirage se va numi "Space Star" în Europa

Mitsubishi a anunţat decizia de a schimba numele subcompactei care îl înlocuieşte pe Colt. Astfel, în loc de Mirage, Mitsubishi va folosi denumirea Space Star în Europa.

Tag-uri similare

Mitsubishi, modele noi Mitsubishi, noutati Mitsubishi, Mitsubishi Space Star, Space Star
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru