Land Rover Defender se întoarce în 2019 și va deveni cel mai tehnologizat model al mărcii

de Bogdan Mirică
Marti, 01.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover lucrează de zor la o nouă generație Defender. Modelul englezilor va fi cea mai capabilă unealtă pentru off-road și, prin urmare, va fi înzestrat cu cel mai avansat pachet tehnologic Land Rover.

Înainte de a fi scos la pensie, bătrânul Defender era cel mai simplu și mai puțin tehnologizat model al celor de la Land Rover. Lucrurile se vor schimba însă radical, odată cu introducerea noii generații Defender, așteptată să debuteze în 2019.

Potrivit Autocar, noul Defender va fi cel mai capabil model pentru escapadele off-road. Asta și pentru că va fi înzestrat cu tehnologie de ultimă generație, mai avansată chiar și decât cea de pe actualul Discovery, abia introdus în această toamnă la Salonul Auto de la Paris.

Motorul viitorului Defender va fi montat longitudinal, iar cutia de transfer va fi una separată. Dimensiunile vor fi similare cu cele ale modelelor actuale, ampatamentul urmând să copieze lungimea lui Range Rover. Cu toate acestea, ecartamentul va fi mai îngust pentru a asigura o manvrabilitate mai bună.

Esential 2019 este anul în care este așteptată viitoarea generație Defender.
Designul a fost deja finalizat, iar primele exemplare testează în condiții extreme.
Printre noutățile de care se va bucura viitorul Defender este și structura caroseriei, realizată cu ceva mai mult aluminiu pentru a reduce masa totală.

Deși are o suspensie pneumatică pe care o folosește cu succes în interiorul gamei, Land Rover promite să rămână la soluția clasică a unei suspensii independente și a unor arcuri din oțel.

Sub capotă însă, englezii vor folosi tot ce au mai nou în departamentul motoare. Ne referim aici la noile unități diesel din gama Ingenium, care au o capacitate cilindrică redusă și un consum bun. Ele vor fi asociate unor transmisii manuale sau automate și, bineînțeles, unei tracțiuni integrale, element obligatoriu în acest segment.

Comentarii (1)

  • Intrebare-ntrebatoare: Va avea sau nu sasiu?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru