Lansarea noului BMW Z4, amânată pentru vara acestui an: "Vom prezenta modelul în cadrul unui eveniment propriu"

de Daniel Popescu
Luni, 05.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Schimbare de planuri la BMW: noul Z4 nu va mai fi lansat în martie la Geneva, ci în vara acestui an în cadrul unui eveniment dedicat, înainte de prezentarea de la Salonul Auto de la Paris.

BMW și Toyota au decis să dezvolte în parteneriat noile Z4 și Supra cu scopul de a reduce costurile, iar planurile prevedeau prezentări oficiale cu acestea cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din această săptămână.

Dacă Toyota a confirmat deja că noul Supra va fi dezvăluit în versiune de concept la standul de la salonul elvețian, BMW a decis să amâne prezentarea lui Z4 pentru vara acestui an.

Potrivit unor surse apropiate constructorului german citate de publicația Automotive News, BMW urmează să lanseze Z4 în cadrul unui eveniment propriu. "Noul Z4 va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris (n.r - din toamna acestui an), dar planul actual este să îl arătăm și înainte la un eveniment dedicat", a precizat o sursă apropiată situației.

BMW Z4 a ieșit din producție în 2016, însă noua generație a decapotabilei cu două locuri a fost deja testată pe circuitul de la Nurburgring și va folosi un plafon de tip soft-top.

Au apărut o serie de informații inclusiv despre motorizări: astfel, Z4 va miza pe propulsorul pe benzină de 2.0 litri în versiunile de putere de 184, respectiv 252 de cai, dar și pe propulsorul de 3.0 litri. În absența unei versiuni M, cel mai puternic Z4 va purta indicativul Z4 M40i, care va beneficia de cei 335 de cai putere oferiți de propulsorul de 3.0 litri.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru