Legendarul Gordon Murray va lansa 2 SUV-uri cu zero emisii

de Alexandru Monenciu
Luni, 06.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gordon Murray Automotive, compania fondată de legendarul Gordon Murray, va lansa două SUV-uri cu zero emisii. Primul va avea roți motrice față, și spațiu pentru 4 pasageri, iar cel de-al doilea va oferi tracțiune integrală și 5 locuri.

Gordon Murray este un nume uriaș în industria auto, iar compania fondată de el a lansat deja pe piață două modele sport. Ambele sunt echipate cu motoare termice, dar sunt produse într-un număr foarte limitat de exemplare.

Pe viitor, însă, Gordon Murray Automotive va lansa două SUV-uri electrice. Acestea sunt, în prezent, în fazele incipiente de dezvoltare, dar știm că vor avea prețuri accesibile și vor fi produse în serie mare.

Mai mult, acestea "vor schimba felul în care ne gândim la fenomenul de range anxiety și dinamica unui vehicul," a precizat Murray.

Totodată, fondatorul companiei a declarat că unul va avea roți motrice față și 4 locuri, iar celălalt va oferi tracțiune integrală și spațiu pentru 5 pasageri. Cel mai probabil vor fi produse în Anglia.

via Autocar

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    trebuie inventata o taxa auto noua. sa taxeze si aerodinamica, greutatea tot!

    asta e bataie de joc, sa zici ca e suv sport. blasfemie totala!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru