Lego a pregătit un cadou de Crăciun pentru copilul din tine: o replică a legendarului Ferrari F40

de Bogdan Mirică
Miercuri, 16.12.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacă nu știți ce cadou să cereți anul acesta de Crăciun, Lego vine în ajutorul vostru cu o machetă fidelă a unui dintre cele mai faimoase modele din istoria Ferrari.

Sunt mulți cei care citesc aceste rânduri și au fost îndrăgostiți de clasicul Ferrari F40. Nu vă mai chinuiți să căutați sau să ștergeți de praf posterul vechi pe care îl aveați lipit pe ușă.

Lego s-a gândit să le vină în ajutor nostalgicilor și a creat o colecție dedicată superarului din Maranello. Cele 1158 de piese puse cap la cap vor da naștere unei replici fidele a clasicului Ferrari F40. Este nevoie însă de multă răbdare, fiindcă fiecare piesă trebuie aranjată într-o anumită ordine. Există chiar și piese lego pentru motorul V8, recreat în miniatură alături de două turbocompresoare.

Ferrari F40 a fost prima mașină care a reușit să atingă 200 de mile pe oră, echivalentul a 320 de km/h, o adevărată performanță pentru anul 1987. Producția a însumat doar 1300 de exemplare, fiecare vândut la acea vreme cu 400.000 de dolari. Astăzi, supercarul atinge ușor cifre de peste un milion de euro la licitație.

via msn

Comentarii (2)

  • Daca era F50 imi luam si eu :))
    2 2
  • Scrooge
    La cum arata copia nu mi se pare asa "fidela". Cand scrii un articol despre o macheta e bine sa precizezi si scara. Oricum masinile- replica facute de Lego sunt cam dubioase.
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru