Mansory Venatus: tunerul german propune un pachet de caroserie pentru SUV-ul Lamborghini Urus

de Cornel Șocariciu
Vineri, 08.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mansory a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Venatus, un exemplar unicat dezvoltat având la bază Lamborghini Urus. Tunerul german a pregătit un pachet de exterior extrem de agresiv fabricat din fibră de carbon și o serie de îmbunătățiri la nivelul habitaclului.

În urmă cu câteva săptămâni, casa de tuning Manhart a publicat detalii referitoare la pachetul de performanță pregătit pentru Lamborghini Urus. Acum, Mansory calcă pe urmele celor de la Manhart și lansează Venatus, un exemplar Urus echipat cu un pachet de caroserie special.

Partea frontală a lui Venatus a primit din partea Mansory un spoiler mult mai agresiv, prize de aer și mai generaose și o capotă cu prize de aer. În partea din spate, designerii Mansory au pregătit elemente și mai agresive. Difuzorul de aer, aripa spate suplimentară și noua formă a terminațiilor sistemului de evacuare sunt elementele noi aduse de tunerul german.

Caroseria lui Mansory Venatus a fost vopsită în totalitate într-o nuanță de gri, iar portierele, pragurile laterale și jantele (24 de inch) vin cu accente portocalii. Aceeași culoare a fost utilizată și pentru numele Mansory amplasat în locul denumirii constructorului. Toate accesoriile noi instalate de tunerul german au fost fabricate din fibră de carbon.

Tapițeria a fost brodată cu ață portocalie, pragurile primesc o plăcuță inscripționată cu textul "Venatus 1/1" și logo-ul Mansory a fost integrat la nivelul tetierelor. Volanul, fețele ușilor și câteva zone de la nivelul planșei de bord sunt fabricate acum din fibră de carbon. 

În ceea ce privește performanțele lui Urus, oficialii casei de tuning spun că nu există modificări.

În aceste condiții, motorul V8 biturbo de 4.0 litri al lui Mansory Venatus produce 650 CP și 850 Nm.

Via | Carscoops

Comentarii (1)

  • civic type R :))))
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru