Maserati Grecale Folgore, primul SUV electric al mărcii, a ajuns în România: start de la 122.000 de euro

de Tiberiu Safta
Marti, 23.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati Grecale Folgore, versiunea electrică a SUV-ului de performanță, poate fi cumpărat acum și în România. Pentru această versiune prețul de pornire este de 122.000 de euro.

Noul Maserati Grecale Folgore, primul SUV electric al mărcii, a ajuns oficial în România. Versiunea electrică a SUV-ului de performanță primește două motoare care dezvoltă 558 de cai putere și un cuplu de 820 Nm. În această configurație, Grecale Folgore accelerează de la 0 la 100 de km/h în 4.1 secunde și atinge o viteză maximă de 220 de km/h.

Bateria are o capacitate de 105 kWh și va putea fi încărcată rapid de la 20% la 80% în 29 de minute, la o putere de 150 de kW. Autonomia versiunii electrice este de 500 de kilometri în regim WLTP. Prețul de pornire al lui Grecale Folgore în România este de 122.052 de euro.

Ca dotări standard, noul Maserati Grecale Folgore primește un instrumentar digital de 12.3 inch, un ecran central tot de 12.3 inch, un ecran separat de 8.8 inch montat în consola centrală, head-up display și suspensie pneumatică. Pentru clienții europeni, Maserati oferă și un wallbox cu o putere de încărcare între 3 și 22 kW, precum și un card de încărcare ce permite accesul gratuit la peste 650.000 de puncte de încărcare de pe continent în primul an.

via Maserati

Comentarii (6)

  • George Simion
    ce broasca! uite ca si maserati poate face "masini" urate.
    0 3
  • @George Simion
    Se iau dupa cei de la BMW: daca ei inca vand mașini dupa e le-au pocit asa de tare si le-au facut hidoase, spera si cei de la Maserati sa aiba acelasi succes.
    La urma urmei lumea cumpara un semn, nu e interesata de calitate, fiabilitate sau siguranta.
    Ma mir ca si ei fac electrice, ca lumea nu le vrea.
    0 3
  • spaclu lu manole
    Da-o'n spanac. 122 de mii?
    Grila aia zici ca e radiatorul care se vede dupa ce i-a cazut grila.
    0 3
  • ieftin ca braga
    e prea frumoasa, ofer 130k coco
    0 3
  • schumi
    Electric pe platforma Giorgio. Deci se poate.
    1 1
  • ce Puma mea
    Frumos Ford.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru