Maserati lansează luna aceasta un model nou, anunţat de un teaser

de Bogdan Mirică
Marti, 02.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati a publicat astăzi un teaser care anunţă dezvăluirea oficială a unui nou model în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, programat să îşi deschidă porţile la jumătatea acestei luni.

Maserati a publicat astăzi un teaser care anunţă surpriza rezervată Salonului Auto de la Shanghai, programat să se desfăşoare luna aceasta. Imaginea prezintă un model ascuns sub un cearşaf de culoare albastră, ale cărui trăsături sunt destul de greu de intuit.

Oficialii nu au dezvăluit identitatea premierei, însă tot mai multe zvonuri anunţă debutul noului Ghibli, cel mai mic membru al gamei Maserati, un sedan de lux poziţionat sub actualul Quattroporte.

Succintul comunicat de presă publicat de Maserati alături de imaginea de astăzi întăreşte aceste speculaţii. Conform acestuia, maşina acoperită reprezintă cea mai nouă extensie a gamei, o extensie care nu doar împrumută din moştenirea brandului, ci şi anticipează viitorul.

Urmareste Automarket
Formele dezvăluite de noul teaser trădează silueta unui coupe cu patru uşi, cu un posterior puternic alungit pentru a crea impresia de fluiditate.
Bosajele spate aduc mult cu cele de pe Quattroporte şi sunt destinate unor jante de mari dimensiuni. De asemenea, grila poate fi ceva mai agresivă decât pe fratele Quattroporte.

Mai multe informaţii vor fi oferite abia în data de 19 aprilie, atunci când Salonul Auto de la Shanghai îşi deschide oficial porţile.

via motorauthority

Comentarii (10)

  • parca era vorba de un competitor pt. serie 5......
    9 1
  • Botul masinii este atat de avansat fata de faruri? Pare sa fie fioroasa, profilul este clar inspirat de la Quattroporte, daca vor mai lansa un model si de clasa medie vine intrebare logica: cum va fi pozitionata Alfa? E clar ca Maseratti se va bate si-n clasa mare premium, atunci Alfa se va bate doar la medie si compacta? Nu prea are logica, sunt curios de strategia adoptata pe viitor, vom vedea.
    14 1
  • @dan.....probabil Alfa va ramane unde este acuma......Alfa Romeo inca nu se poate compara cu greii segmentului premium.....in schimb Maserati da.....si de aici si acest nouy model care probabil va ataca segmentu E......
    Maserati zicea ca vor sa vanda 50k unitati in viitoru apropiat......
    probabil cu noul model si pe viitor cu un model de segment D vor avea sanse.....
    6 2
  • concurs
    Sunt in dilema.

    Nu stiu care-i mascariciul mai mare: Mafia sau ChuckNorris ?
    6 7
  • Adrian
    Sigur este un model care va concura cu seria 5, E class etc. Maserati nu va fabrica decat modele mai bune ca BMW si Mercedes. De Audi nu mai zic. O sa fie cea mai buna masina din clasa medie.
    3 1
  • din imaginea asta chiar reiese ca botul e destul de avansat.......seamana cu grila fata Caterham.....cel putin imaginatia mea in directia asta lucreaza :))))
    11 0
  • @Mafia
    mah baiatule,tu vii si ne vorbesti de toyota pe o stire de maserati...omule,tu ai depasit faza de obsesie...serios,nici macar amuzant nu mai esti,chiar nu poti sa ne scutesti de comentariile tale?poluezi peste tot,oameni care au comentarii pertinente tot mai putini vad.nu-i de mirare cand prin preajma sunt indivizi ca tine,prefera sa citeasca stirile in alta parte si sa se bucure de compania unor pasionati care ii respecta pe ceilalti.serios acu,chiar nu ne poti scuti de comentariile tale?esti disperat si disperant in acelasi timp...
    si da,botul e avansat in raport cu farurile,daca nu intelegi,uita-te in curtea japoneza,rx8 are oarecum ceva asemanator...
    13 1
  • @mafia
    o replica decenta nu ai in ghiozdan?
    astept moderatorii sa-si faca treaba,sa-ti stearga comentariile pana te plictisesti si te muti in alta parte sa poluezi.o seara faina sa ai!
    12 1
  • nici noi nu avem nevoie de comentariile si ideile tale deplasate.pastreaza-ti tu aberatiile si ce imbecilismele pentru tine
    si nu,nu trebuie sa raspunzi nimanui,pentru ca toti au avut comentarii de bun gust,ceea ce nu pot spune despre tine.si nu te mai ascunde in spatele acestei idei de erou starpitor de melteni,pentru ca dupa cum te comporti tu chiar esti un meltean.,ti-am mai vazut refularile si frustrarile si pe alte topicuri unde chiar nu aveai cui sa-i raspunzi .daca asa esti si in viata reala imi pare rau de cei din jurul tau,oricum sigur is putini.dar asta e,fiecare padure cu uscaciunile ei,nu toti putem fi civilizati,bine intentionati si decenti.de aia e romania unde e,ne trag astia ca tine in jos,si ne vor tine acolo mult timp...
    8 1
  • Eu cred ca masina asta tocmai a trecut testele la impactul cu un stalp.

    Sunt tare curios cum arata.
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru