Maybach 9: conceptul care anticipează noul Mercedes-Maybach GLS va fi dezvăluit în aprilie

de Daniel Popescu
Joi, 15.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes va dezvălui în luna aprilie la Shanghai conceptul Maybach 9 care va sta la baza viitorului SUV Mercedes-Maybach GLS, care va fi disponibil la vânzare începând din 2019.

Mercedes lucrează în prezent la extinderea gamei de SUV-uri, iar pe listă se află și o nouă generație pentru GLS.

Presa internațională speculează încă de la finalul anului trecut că noul GLS va beneficia și de o versiune Maybach care să devină rivalul unor modele precum Bentley Bentayga, iar acum apar noi detalii despre aceasta.

Potrivit britanicilor de la Autocar, Mercedes va dezvălui cu ocazia Salonului Auto de la Beijing din luna aprilie Maybach 9, un concept care va anticipa lansarea lui Mercedes-Maybach GLS. Acesta va avea o grilă cu design exclusiv și va include diverse funcții autonome.

Versiunea de serie ar urma să fie prezentată ulterior la Salonul Auto de la Los Angeles din luna noiembrie, înainte ca vânzările să înceapă în prima parte a anului viitor.

Noua generație GLS va fi dezvoltată pe Modular High Architectur (MHA), care va permite reducerea masei totale, un design ceva mai simplu, dar și o serie de motorizări noi, precum și posibilitatea de a dezvolta o versiune de lux.

Versiunea de serie Mercedes-Maybach GLS ar putea utiliza motorul V8 biturbo de 4.0 litri cu 469 de cai putere disponibil și pe Clasa S Maybach, însă această informație nu este oficială.

Via Motor Authority, Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru