McLaren BP23: succesorul lui F1 va avea o viteză maximă de peste 390 km/h și va fi produs în doar 106 exemplare

de Cornel Șocariciu
Vineri, 09.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren BP23, succesorul lui F1, va deveni cel mai rapid model produs până acum de constructorul britanic. Viteza maximă anunțată trece de 390 km/h.

La finalul anului trecut, oficialii McLaren au anunțat startul unui nou proiect special. Britanicii au demarat programul de dezvoltare pentru un nou "Hyper-GT", cunoscut sub numele de cod BP23.

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, reprezentanții constructorului britanic au anunțat că viitorul BP23 o să fie cel mai rapid model produs până acum de McLaren: viteza maximă trece de 390 km/h.

Hypercar-ul BP23 va avea o configurație 1+2 locuri și va fi prezentat în cursul anului curent. McLaren anunțase deja că noul model va fi produs într-un număr limitat de 106 unități, adică exact numărul de exemplare comercializate din McLaren F1, și că acesta va avea propulsie hibridă.

Producția noului hypercar va începe tot în 2018, iar fiecare exemplar va fi personalizat cu ajutorul echipei din cadrul McLaren Special Operations (MSO). Prețul comunicat este de 1.6 milioane de lire (1.8 milioane de euro), fără taxe.

Comentarii (1)

  • Scrooge
    Vreau ofera !
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru