McLaren BP23: succesorul lui F1 va avea propulsie hibridă și va fi cel mai puternic McLaren din istorie

de Daniel Popescu
Duminica, 01.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren dezvoltă un succesor pentru F1 cunoscut sub numele de cod BP23, care va fi disponibil în numai 106 unități începând din 2019.

McLaren a confirmat că a început programul de dezvoltare pentru un nou "Hyper-GT" care va deveni cel mai puternic model din istoria constructorului.

Noul model este cunocut pentru moment sub numele de cod BP23, iar testele cu un prototip au început recent și sunt bazate pe o versiune modificată a lui McLaren 720S. Practic, inginerii au transformat 720S într-un mod cu un singur loc, însă versiunea finală va avea o configurație 1+2 locuri, la fel ca McLaren F1. Printre noutățile introduse în acest stadiu se află și oglinzile digitale bazate pe camere video, care în prezent nu sunt legale în toate țările.

McLaren anunțase deja că noul model va fi lansat în 2019 într-un număr limitat de 106 unități, adică exact numărul de unități comercializate din McLaren F1, și că acesta va avea propulsie hibridă. Producătorul britanic nu a detaliat la ce se referă când spune că viitorul BP23 va fi cel mai puternic McLaren din istorie, însă a precizat că nu se referă la timpi pe circuit.

Via Motor1

Comentarii (2)

  • Misyo ca revin la pozitia centala a volanului, ca la F1
    1 0
  • Succesorul lui F1, nu P1.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru