McLaren continuă parteneriatul cu producătorul de telefoane OnePlus: noul 7T Pro McLaren Edition costă 900 de euro

de Daniel Popescu
Duminica, 13.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a colaborat cu producătorul chinez de telefoane OnePlus pentru lansarea unei ediții speciale a smartphone-ului de top 7T Pro, care costă circa 900 de euro.

Constructorii auto au început să colaboreze din ce în ce mai des cu producătorii de dispozitive electronice pentru a-și promova brandul și altor categorii de persoane, iar printre aceștia se numără și McLaren.

Britanicii și-au ales ca partener producătorul chinez OnePlus, care a lansat recent un nou produs de top: 7T Pro.

Pe baza acestuia, chinezii au prezentat acum ediția specială OnePLus 7T Pro McLaren Edition dezvoltată în parteneriat cu McLaren. Cu un ecran de 6.67 inch și rezoluție 3120 x 1440 pixeli, smartphone-ul mizează pe Snapdragon 855, cel mai performant chipset din portofoliul Snapdragon, la care se adaugă chipul grafic Adreno 640, o cantitate impresionantă de 12 GB RAM și spațiu de stocare generos de 256 GB.

Specificațiile sunt însă similare cu cele ale versiunii standard a telefonului, iar principalele diferențe sunt mai degrabă minore: elemente portocalii pe spatele de sticlă al dispozitivului, încărcător de 30 W cu cablu în culoarea Papaya Orange și o carcasă exclusivistă din fibră de carbon și Alcantara.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition poate fi achiziționat pentru circa 900 de euro, astfel că modelul este cu circa 140 de euro mai scump decât varianta clasică disponibilă pentru 759 de euro.

Via OnePlus

Comentarii (3)

  • Edikkk
    Şi uite aşa China fură tehnologie, fac telefoane sute de milioane pe piaţa lor, nu dau socoteală la nimeni, exportă sub preţurile de producţie pentru a falimenta sau restrânge drastic cota de piaţă a produselor vestice, angajaţii chinezi sunt soft psihic abuzaţi să lucreze peste program neplătiţi şi under pay în general

    şi după ce elimină din concurenţă (prin concurenţă neloială) încep să ridice mult preţurile !!


    Cine cumpără telefoane based china sprijină acest comportament profund anti concurenţial şi sprijină şi Partidul Comunist Chinezesc.
    3 2
  • Stelian Opincariu(vedeta din 2
    Trebuia cu Microsoft .Ei fac telefoane super fiabile.Am vazut ca anul viitor scot Surface Duo.Sau mai putea cu cei de la Nokia.Ceva traditie...
    3 3
  • De la Poplaca
    @Edikk - sigur că da. Companiile vestice au plecat spre China acum 30 de ani pt ca au vrut să le dea de lucru. Din grijă pentru ei. Ei săracii nu știau și nu profitau de faptul că angajații lucrau ca sclavii pe plantație. Au găsit și nodul la papură dar n-au aflat de aceste abuzuri și, garantat, au făcut orice lebstabin putere să le mărească salariile ca bieții muncitori să aibă mai mult.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru