McLaren, la a 60-a aniversare: opțiuni speciale de personalizare pentru modelele din gamă

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 01.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cu ocazia aniversării celor 60 de ani de activitate, McLaren le-a pregătit noi surprize clienților. Lista include câteva opțiuni speciale de personalizare a modelelor din gamă.

McLaren încă celebrează cei 60 de ani de activitate. Cele mai noi surprize pe care britanicii le-au pregătit pentru clienți sunt câteva opțiuni de personalizare a modelelor din gamă.

Înainte de toate, vorbim de 3 nuanțe exterioare speciale: Portocaliu Indy este o trimitere la modelul McLaren M16D care a câștigat Indianapolis 500 în 1974, Alb Monaco este inspirat de monopostul MP4/2 cu care Alain Prost a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Statului Monaco în 1984, iar Gri Le Mans este un tribut adus exemplarului F1 GTR care a câștigat legendara cursă de anduranță în 1995.

În cazul modelului 750S, cele 3 nuanțe pot fi alăturate unor dungi care se întind pe capotă și pe aripa spate. Nu vor lipsi logo-ul McLaren Triple Crown și o grafică specială, care include cei 3 ani menționați mai sus (74, 84 și 95).

Dungile de care pomeneam vor fi rezervate numai pentru 60 de exemplare.

Tot cu această ocazie, McLaren a pregătit și câteva nuanțe speciale pentru etriere, inclusiv Albastru Indy (750S, GT și Artura) și Auriu Le Mans.

Apoi, clienții pot alege capace din carbon, cu finisaj lucios, pentru oglinzile exterioare.

Pentru interiorul supercar-urilor din portofoliu, britanicii propun câteva detalii speciale. Spre exemplu, logo-ul McLaren Triple Crown inscripționat pe padele.

Nu va lipsi, desigur, o placă din aluminiu, care să ateste exclusivitatea celor 60 de exemplare.

Pachetul Triple Crown va putea fi comandat până în luna noiembrie 2024.

via McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru