McLaren lansează ediția specială 720S Le Mans: britanicii aniversează 25 de ani de la victoria obținută în cursa de anduranță de 24 de ore

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 17.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren aniversează 25 de ani de la victoria obținută în cursa de 24 de ore de la Le Mans. Pentru a marca acest moment, britanicii lansează ediția limitată 720S Le Mans.

În 18 iunie 1995, McLaren câștiga cursa de anduranță de 24 de ore de la Le Mans. La volanul mașinii cu numărul 59, un exemplar McLaren F1 GTR, s-au aflat JJ Lehto, Yannick Dalmas și Masanori Sekiya.

Mulțumită reușitei din 1995, McLaren a devenit constructorul care deține "Tripla Coroană în motorsport", iar pentru a marca cei 25 de ani de la victoria de la Le Mans, producătorul britanic a pregătit o ediție specială a supercar-ului 720S.

Versiunea se numește 720S Le Mans și va fi disponibilă în doar 50 de unități (16 dintre acestea sunt dedicate pieței din Europa).

McLaren 720S Le Mans va putea fi comandat în nuanțele McLaren Orange sau Sarthe Grey. Părțile inferioare ale spoilerelor vor fi vopsite în culoarea Ueno Grey, iar logo-ul "McLaren 25 anniversary Le Mans" va fi amplasat pe panourile laterale. Britanicii au mai pregătit câteva accesorii din fibră de carbon, o priză centrală amplasată pe plafon și jante cu cinci spițe inspirate de designul celor folosite pe F1 GTR.

La interior, clienții vor putea alege o tapițerie din Alcantara în culorile McLaren Orange sau Dove Grey, iar standard sunt disponibile scaunele sport din fibră de carbon.

Logo-ul "McLaren 25 anniversary Le Mans" va fi amplasat pe tetierele scaunelor și pe covorașe.

McLaren 720S Le Mans poate fi deja comandat, prețul de pornire anunțat de britanici fiind de 254.500 de lire. Livrările vor debuta în lna septembrie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru