McLaren MP4-12C Fire Black SGP Edition - model special dedicat pieței din Singapore

de Dragoș Băltățeanu
Sambata, 22.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren se pregătește de lansarea unui nou model la Salonul de la Paris, dar până atunci se ocupă de clienții importanți din Singapore. Pentru ei a creat o ediție specială a supercarului MP4-12C.

Constructorul britanic de supercaruri McLaren a fost foarte ocupat în ultima vreme. A lansat versiunea spider a modelului MP4-12C, apoi modelul special McLaren X-1, iar acum se pregătesc de lansarea noului model P1 la Salonul Auto de la Paris. Între atâtea noutăți, aproape a trecut neobservat o ediție foarte limitată a supercarului MP4-12C dedicată pieței din Singapore. 

Doar trei exemplare din această serie limitată au fost construite, se pare, la comanda dealerului Werarnes Automotive din Singapore. Numele ales este Fire Black SGP Edition și au fost prezentate cu ocazia Marelului Premiu de Formula 1 din Singapore ce se desfășoară în acest weekend. Nu se cunoaște nici un detaliu tehnic legat de modificările aduse acestei serii speciale. Au în schimb un exterior vopsit și stilul monoposturilor de Formula 1, iar interiorul continuă aceiași temă. Spoilerele față și spate au fost modificate, iar jantele de aliaj au un design special. 

Se pare că prețul unui exemplar McLaren MP4-12C Fire Black SGP Edition este de 1.28 SGD, adică aproximativ un milion de dolari americani.

Via Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru