McLaren pregătește un nou model în gama Longtail: prezentarea va avea loc în 3 martie

de Cornel Șocariciu
Luni, 02.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a anunțat că în 3 martie vom face cunoștință cu un nou model din gama Longtail. Conform surselor apropiate companiei, britancii vor prezenta versiunea 750LT, aceasta urmând să fie echipată cu motorul V8 biturbo de 4.0 litri.

Ediția din acest an a Salonului Auto de la Geneva a fost anulată după ce Consiliul Federal din Elveția a interzis până în 15 martie desfășurarea oricărui eveniment cu peste 1.000 de invitați din cauza epidemiei de coronavirus. În ciuda acestei decizii, constructorii auto care au anunțat prezența în cadrul show-ului elevețian au menționat că modelele pregătite să strălucească sub lumina reflectoarelor din Geneva vor fi prezentate în cadrul unor evenimente online.

McLaren face parte din acest grup, iar în urmă cu câteva ore, oficialii producătorului britanic au anunțat că vor susține o conferință de presă în 3 martie la ora 10:30, ora României. Evenimentul va fi transmis online și va avea loc în cadrul McLaren Technology Centre din Woking.

Pe lista premierelor pregătite de britanici se află și un nou model din gama Longtail (LT). Deși McLaren nu a anunțat numele modelului, surse apropiate companiei spun că vom face cunoștință cu noul 750LT.

Unul dintre prototipurile de teste a fost surprins de câte ori pe circuitul de la Nurburgring, iar conform primelor informații, acesta va fi echipat cu un pachet aerodinamic special. Pe lista noutăților, britanicii au trecut un splitter frontal restilizat, o aripă spate mult mai generoasă și un difuzor îmbunătățit. Pentru o masă totală cât mai mică, o bună parte din elementele de caroserie vor fi fabricate din fibră de carbon.

În ceea ce privește motorizarea, britanicii vor miza pe același propulsor V8 biturbo de 4.0 litri care ar urma să ofere 750 de cai putere. Transmisia automată cu șapte trepte va fi preluată de pe versiunea McLaren 720S (foto), iar resursele vor fi livrate exclusiv către puntea spate.

Via | McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru