McLaren prezintă noua arhitectură pentru viitoarele supercaruri electrificate: primul McLaren hibrid va fi lansat în 2021

de Paul Cosma
Marti, 25.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a dezvoltat o nouă arhitectură pentru viitoarea generație de supercaruri electrificate. Constructorul britanic va lansa anul viitor primul său model hibrid ce va avea la bază noul șasiu din fibră de carbon.

McLaren este gata să intre în era electrificării, după ce CEO-ul Mike Flewitt a anunțat introducerea unei noi platforme tehnice pe care vor fi dezvoltate viitoarele modele ale companiei.

Noua arhitectură McLaren a fost dezvoltată special pentru a acomoda sistemele de propulsive hibride, fiind dezvoltată și produsă in-house la Centrul de Tehnologie din regiunea Sheffield.

Astfel, britanicii anunță că primul McLaren hibrid ce va folosi noul șasiu din fibră de carbon va fi lansat în cursul anului viitor.

“Noua arhitectură este la fel de revoluționară ca șasiul MonoCell pe care l-am introdus cu prima mașină a companiei - 12C - când am început să producem vehicule în urmă cu un deceniu,” a spus șeful McLaren.

Potrivit declarațiilor oficiale, noua arhitectură permite McLaren tranziția în proporție de 100% către supercarurile hibride.

Via McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru