Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe tunat de Brabus: 800 CP și 0-100 în 3.4 secunde

de Alexandru Monenciu
Vineri, 23.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania germană de tuning a dezvoltat un pachet de tuning pentru Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe. Printre altele, SUV-ul a primit un surplus de putere pentru motorul V8 de 4.0 litri.

În luna mai a acestui an, Brabus a lansat un pachet de tuning pentru Mercedes-AMG GLE 63 S. Acum, pachetul de modificări poate fi comandat și de proprietarii unui Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe, asta în cazul în care nu le ajung cei 612 CP cu care vine SUV-ul din fabrică.

Mulțumită unor turbine noi și a modulului Brabus PowerXtra, motorul V8 twin-turbo de 4.0 litri, micro hibrid, dezvoltă acum 800 de cai putere și 1.000 Nm cuplu. Brabus are în ofertă și un pachet mai "cuminte", care crește puterea unității stock cu 88 CP, pentru un total de 700 CP.

În versiunea de 800 CP, noul Brabus 800 SUV Coupe atinge 100 de km/h în 3.4 secunde. Viteza maximă este limitată la 280 km/h.

Pentru exterior, tunerul german propune o serie de elemente din fibră de carbon expusă, o grilă cu emblema Brabus, sistem de evacuare cu patru terminații și o extensie pentru eleron. Clienții pot opta atât pentru jante forjate cu diametrul de 23 de inch, cât și pentru unele de 24 de inch.

Pentru un plus de manevrabilitate, garda la sol a fost coborâtă cu 25 de milimetri.

Pasagerii vor regăsi în habitaclu o tapițerie din Alacantara, pedale din aluminiu și ornamente iluminate pentru praguri.

via Brabus

Comentarii (8)

  • O masina de mare clasa avand niste performate demne de vremurile moderne,bravo Brabus!
    7 6
  • Oxigenul pe care, Edikkk!!! Bomba sunt cei care se crizeaza la fiecare stire despre masini cu m.a.i, dar conduc, relaxati, dieseluri poluante.
    7 2
  • Edikkk
    GabiA poţi fuma cât vrei, dar nu minţi pe alţii că nu face rău şi poate nu te minţi pe tine

    Ceea ce nu vrei să înțelegi, nu este vorba de ce maşina am eu sau ce maşină ai tu, ci despre ce dezastru fac maşinile termice, fumatul şi care este versiunea bună pentru noi toţi când o fi să facem pasul - adică maşini electrice, fumat iglo, vape poate.

    Hai uite cu dedicaţie

    https://youtu.be/8XiMkPo5pXA

    Weekend plăcut dle GabiA
    2 9
  • Edikkk
    Nu eşti convins că în 10 ani maşinile electrice (noi) în ţările bogate, Canada, USA, EU/UK, China, OECD ca idee , se vor impune?

    https://youtu.be/4jIft5p578o

    Ca previziune, pentru cei cu bani, care îşi cumpără apartament sau maşină termică, s-ar putea să fie surpinşi de viitor.

    În 25 de ani, toate joburile care se pot face remote, vor fi numai remote, indiferent că nu o să mai fie sau nu, vreo pandemie, şi atunci toţi vor fi cu case încălzite doar cu pompe de căldură, toate cu panouri solare şi power wall, şi maşina electrică în curte la încărcat.

    Şi poate şi o piscină - sic.

    Ce faci cu Mustangul termic (cel extrem de scump , să zicem), când poţi avea în acelaşi preţ un stil de viaţă - panouri solare şi încărcat acasă ?

    Corect?
    2 15
  • Cocalareala cocalarelilor. Parca a fost desenata de manelisti pentru manelisti. Pacat de motorul ala…
    13 0
  • Brb, ma duc in parcare sa-i mai dau o talpa la al meu diesel, poate te mai scap de niste oxigen si dispari de aici.
    7 1
  • Seriff
    @Edik, in timp ce tu stai si tipi degeaba pe aici, omul normal la cap ia masina aia uzata moral si se duce la mare, la munte, in Europa si tot asa.
    Nu moare nici un bebelus de la nici o masina termica, daca era asa nu mai aveau nici doctorii masini, toata porcaria asta cu sfarsitul planetei din cauza masinilor e doar in capul tau, ai prea mult timp liber, in loc sa te duci sa te plimbi, sa vizitezi si tu ceva, stai si aberezi pe aici degeaba, trista viata ai.
    11 3
  • King rocker
    Vai de mama ei. Cine mai citește astea? Șterg electricele cu ele pe jos și consuma (in echivalent energie) de 5 ori mai puțin.
    E moarta treaba.
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru