Brabus naște un monstru cu motor de 930 CP și preț de 323.400 de euro

de Tiberiu Safta
Joi, 25.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tuner-ul german Brabus a dezvăluit un nou pachet pentru modelul de performanță Mercedes-AMG GT63 S E Performance. Noul pachet mărește puterea motorului electrificat la 930 de cai putere, iar din pachet mai fac parte și elemente din fibră de carbon pentru caroserie.

Germanii de la Brabus oferă acum un pachet de tuning nou pentru cei care cred că Mercedes-AMG GT63 S E Performance nu este destul de puternic. Noul pachet aduce o caroserie cu numeroase elemente din fibră de carbon, printre care amintim de un spoiler nou, capace noi pentru prizele de aer, o grilă modificată și un eleron spate.

Tot la exterior mai adăugăm și un difuzor sub bara din spate, precum și jante exclusive de 21 de inch în față, respectiv de 22 de inch în spate. De asemenea, noul pachet aduce și o evacuare nouă, cu nivel de zgomot controlat electronic. Brabus mai adaugă și o suspensie pneumatică specială, prin care garda la sol a mașinii poate fi coborâtă cu 20 de milimetri.

Cea mai mare modificare se află, în schimb, sub capotă, acolo unde se regăsește un motor de 4.0 litri V8, modificat semnificativ. Pentru mai multă putere, Brabus montează propriile sale turbocompresoare, iar fiecare cilindru primește acum și propriul său modul de comandă Brabus PowerXtra.

Împreună cu motorul electric, agregatul dezvoltă 930 de cai putere și un cuplu de 1549 Nm.

Astfel, cu acest motor modificat, mașina are nevoie de numai 2.8 secunde pentru a atinge 100 de km/h, iar viteza maximă este de 316 km/h.

În total, Mercedes-AMG GT63 S E Performance cu pachetul Brabus 930 costă 323.435 de euro.

via Brabus

Comentarii (1)

  • 4 litri V8 poluant
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru