Noul Mercedes-AMG GT63 S E Performance facelift: parte frontală revizuită și start de la 207.700 de euro

de Tiberiu Safta
Vineri, 06.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-AMG a introdus o actualizare pentru modelul său de performanță GT63 S E Performance. Noul model primește o grilă nouă, iar prețul de pornire în Germania este de 207.708 euro.

Constructorul german tocmai a lansat o versiune facelift pentru modelul său de performanță Mercedes-AMG GT63 S E Performance. Actualizările constau în schimbări la nivel vizual, iar aici putem remarca o grilă cu un design nou. Odată cu noua versiune, AMG GT63 S E Performance împrumută unele elemente vizuale de la recent lansatul AMG GT Coupe.

De asemenea, priza de aer de sub grilă este acum mai mare, iar bara de protecție integrează acum prize de aer suplimentare amplasate pe plan vertical.

Alături de schimbările estetice, noul model primește mai multe dotări în pachetul standard. De exemplu, trapa acționată electric și încărcătorul wireless pentru smartphone destinat pasagerilor din spate sunt acum dotări standard. Sistemul multimedia MBUX a fost și acesta actualizat cu o interfață grafică nouă specifică AMG. Modelul poate încorpora acum și sistemul audio Dolby Atmos.

În completarea schimbărilor vizuale, clienții pot alege o culoare nouă, alb Opalite Metallic.

Motorul lui AMG GT63 S E Performance rămâne neatins.

Vorbim aici de un propulsor V8 de 4.0 litri bi-turbo care dezvoltă 843 de cai putere în combinație cu un motor electric. În standard, noul model vine dotat cu o cutie automată cu 9 trepte, tracțiune integrală variabilă, suspensie pneumatică și adaptivă, frâne din compuși de ceramică, faruri LED Multibeam și roți spate viratoare active.

Noul Mercedes-AMG GT63 S E Performance facelift pornește de la 207.708 euro pe piața din Germania.

via Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru