Mercedes anunţă o nouă gamă: AMG Sport, concurentă cu BMW M Performance

de Bogdan Mirică
Vineri, 28.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a anunţat lansarea unei noi game, botezate AMG Sport. Ea va asigura trecerea între modelele standard şi cele de performanţă AMG.

Succesul unui model nebun, cum este BMW M235i, precum şi publicul atras de toate celelalte modele M Performance au atras atenţia rivalilor. Iar celor de la Mercedes nu le-a luat mult ca să înţeleagă că au şi ei nevoie de o divizie intermediară, aşezată între modelele standard şi cele performante, create de AMG la Affalterbach.

Prin urmare, Mercedes a anunţat oficial lansarea diviziei AMG Sport, concurentă cu BMW M Performance. Potrivit germanilor, noua divizie va oferi performanţe îmbunătăţite şi o ţinută de drum sportivă. Mai exact, toate modelele din gamă vor primi o versiune AMG Sport, care beneficiază de motoare cu mai mulţi cai putere, de o tracţiune integrală şi de componente AMG la nivelul şasiului şi al frânelor.

Urmareste Automarket
Primele două modele AMG Sport vor fi dezvăluite în cadrul Salonului Auto de la Detroit, în ianuarie 2015, şi au fost deja anticipate de un teaser.
Imaginea anunţă un viitor C-Klasse AMG Sport şi chiar pe viitorul GLE Coupe, rivalul creat pentru a se bate cu BMW X6.

„Noile noastre modele AMG Sport vor reprezenta o propunere convingătoare pentru clienţii noştri care îşi doresc o maşină sportivă accesibilă. Astfel ne putem adresa şi noi unei mase cât mai mari de oameni”, a declarat Tobias Moers, şeful AMG.

Comentarii (1)

  • suv-u din poza nu e MLC-u ala concurent pentru x6? cu ocazia asta au bagat si un teaser cu MLC? sau ma insel?
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru