Mercedes-Benz a livrat 10 milioane de exemplare ale modelului C-Klasse

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 25.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
De la lansarea modelului 190 în 1982 și până astăzi, Mercedes-Benz a livrat 10 milioane de exemplare ale modelului de clasă medie.

Istoria actualului model C-Klasse începe în 1982 când Mercedes-Benz a lansat 190, primul model de clasă medie, numit atunci Baby Benz. Acesta s-a transformat ulterior în Clasa C, iar astăzi Mercedes sărbătorește 10 milioane de unități livrate. 

Actuala generație C-Klasse a fost lansată în 2007, iar Mercedes a reușit să vândă 2.3 milioane de exemplare. Un succes deosebit l-a avut versiunea C-Classe Coupe, aceasta fiind apreciată pe piețe importante ca Germania, China sau Statele Unite. Dr. Joachim Schimdt, vicepreședinte executiv pentru vânzări și marketing la Mercedes-Benz spune: "Mercedes-Benz C-Klasse este un succes global pentru marca noastră. A fost lansat ca Baby Benz și a devenit una dintre cele mai populare automobile în segmentul mediu premium."

Urmareste Automarket
Actualul model C-Klasse va ieși din scenă în curând, iar Mercedes-Benz deja pregătește urmașul.
Modelul nou va fi lansat anul viitor și va fi asamblat în patru uzine: Bremen (Germania), East London (Africa de Sud), Beijing (China) și Tuscaloosa (SUA).

Via wolrdcarfans

Comentarii (1)

  • succes mb!

    fain model, ce nu-mi convine la el e spatiul restrins de la bancheta din spate ... ar trebui cumva marit ca nici pt copii nu e suficient, daramite pt. adulti !!! ...
    altfel masina faina int./ext., cel putin dpmdv ...

    drumuri bune tuturor !
    11 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru