Mercedes-Benz Clasa B facelift: mai multă putere pentru versiunea PHEV

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 05.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Odată cu fratele mai mic, Clasa A, Mercedes-Benz Clasa B a primit, la rândul său, un facelift. Probabil cea mai mare noutate este puterea în plus primită de versiunea plug-in hybrid.

Modelele din partea inferioară a gamei Mercedes-Benz au primit un facelift. Ne referim aici la Clasa A, despre care am scris într-un articol separat, și la Clasa B, despre care vom povesti în rândurile care urmează.

Așadar, noul Mercedes-Benz Clasa B facelift are spoilere față/spate ușor modificate, o grilă revizuită, faruri noi care pot fi dotate, opțional, cu LED-uri și 4 seturi noi de jante, cu diametrul de până la 19 inch. Paleta de culori exterioare include 10 nuanțe.

Sistemul multimedia MBUX vine, în continuare, alături de un display central de 10.25 inch. Instrumentarul de bord digital are, în standard, un ecran de 7 inch, dar clienții îl pot bifa și pe cel de 10.25 inch dacă vor să plătească în plus.

Volanul îmbrăcat în piele Nappa este standard și, în premieră, oferă o funcție de încălzire în nivelul de echipare AMG. Camera video pentru marșarier este, de asemenea, standard.

Gama de motorizări rămâne neschimbată, cu o singură excepție.

Este vorba despre versiunea plug-in hybrid B250e. În cazul ei, motorul electric dezvoltă acum cu 7 CP în plus, ajungând să ofere 109 CP. Bateria poate fi încărcată și la prize AC de până la 11 kW.

Dacă este aleasă o priză DC de 22 kW, acumulatorul se încarcă în 25 de minute de la 10 la 80%.

via Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru