Mercedes-Benz Clasa C L: versiune cu ampatament mărit, disponibilă doar pe piața din China

de Alexandru Monenciu
Luni, 19.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a lansat, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, versiunea cu ampatament mărit a noii Clase C. Sedanul este destinat doar pieței din China.

China este o piață foarte curtată de marii producători de automobile, aceștia oferind aici modele dezvoltate special pentru nevoile clienților din țara asiatică.

Mercedes-Benz este prezent la Salonul Auto de la Shanghai, acolo unde tocmai a lansat oficial noul Clasa C L: versiunea cu ampatament mărit a sedanului, disponibilă doar în China. Aici se luptă cu BMW Seria 3 și Audi A4, mai lungi la rândul lor comparativ cu modelele vândute în Europa.

Pe lângă portierele de dimensiuni mai mari, noul Mercedes-Benz Clasa C L propune o grilă frontală "clasică", iar pe capotă tronează emblema constructorului german de automobile.

Dimensiunile rămân momentan un mister, dar potrivit publicațiilor locale, noul Clasa C L ar măsura 4.882 milimetri în lungime (+131 mm). În dreptul ampatamentului sunt trecuți 2.954 de milimetri, cu 89 mm mai mult decât în cazul versiunii europene.

Pasagerii vor regăsi la interior display-uri generoase pentru sistemul multimedia și instrumentarul de bord digital.

Scaunele spate sunt despărțite de o cotieră mai lată și care încorporează suporturi pentru pahare și port-uri USB.

În plus, interiorul este mai bine antifonat, iar suspensia a fost recalibrată pentru un plus de confort.

via Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru