Mercedes-Benz deschide primul său showroom exclusiv pentru mașini electrice

de Tiberiu Safta
Miercuri, 07.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia de mașini electrice Mercedes EQ și-a deschis oficial primul său showroom cu modele exclusiv electrice. Noul dealer se află în Japonia, iar acolo sunt expuse 5 modele cu zero emisii din gama Mercedes EQ.

Constructorul german tocmai și-a deschis primul său showroom cu mașini exclusiv electrice. Noul showroom îi aparține diviziei de vehicule electrice Mercedes EQ și este localizat în Japonia, în orașul Yokohama, aflat la sud de capitala Tokyo.

Clădirea noului showroom de modele electrice se întinde pe o suprafață de 1221 de metri pătrați, iar acolo sunt expuse 5 modele cu zero emisii din gama constructorului german. Showroom-ul poate acomoda, însă, până la 7 automobile, iar în clădire există și o zonă specială pentru livrarea vehiculelor și include și 3 stații de încărcare.

Noua reprezentanță din Japonia dispune și de un atelier cu 5 locuri pentru efectuarea service-ului, iar clădirea este echipată și cu un echipament V2H care îi inițiază pe viitorii clienți în noua epocă a vehiculelor electrice.

În viitorul apropiat, noul dealer va fi echipat și cu panouri solare, cu scopul de a fi un showroom sustenabil. Alături de noul dealer, Mercedes-Benz lansează și serviciul de închirieri MB Rent, care le permite clienților să închirieze un model electric pentru o perioadă determinată.

Noul dealer Mercedes EQ din Yokohama este deja deschis publicului.

Cu ocazia deschiderii noului showroom este organizată și o festivitate de deschidere, care va dura până la sfârșitul săptămânii, în 11 decembrie.

Mercedes-Benz va deveni o marcă pur electrică din 2030. În prezent, gama de modele cu zero emisii a constructorului german este alcătuită din: EQA, EQB, EQC, EQE, EQE SUV, EQS, EQS SUV, EQT și EQV. În curând își va face apariția și EQG, versiunea electrică a Clasei G.

via Mercedes-Benz

Comentarii (1)

  • Si dacă intră unul si vrea un S cu de toate… ce o sa-i spună, nu ținem? Va dam o adresa de la BMW, ei va vând ce doriți, noi suntem mai diferiți, mai elaborați si ne place sa ne băgăm bețe in roate :))) cred ca au copiat Tesla fără sa caute pe Google si sa afle va Tesla produce doar electrice, deci nu are ce altceva sa vândă. Așa ceva, noapte minții, doar un samurai super plictisit (prea mult fără războaie sângeroase) putea debita o asemenea inepție… de parca un show room Mercedes tine zeci de masini pe stoc cu lunile.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru