Mercedes GLA Edition 1 - versiune limitată, disponibilă din noiembrie

de Bogdan Mirică
Marti, 17.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a anunţat că va oferi spre comercializare noul GLA Edition 1, o versiune limitată şi ceva mai bine personalizată a SUV-ului compact. Ea va beneficia de detalii estetice noi.

Lansarea fiecărui model nou Mercedes este marcată întotdeauna de prezenţa unei versiuni speciale, botezată Edition 1. Prezentat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, noul GLA, crossover-ul compact al germanilor, nu a scăpat nici el de acest tratament.

Mercedes oferă la debutul comercializării SUV-ului, noul GLA Edition 1, disponibil pentru precomenzi la începutul lui noiembrie şi gata de a fi livrat în martie, anul viitor. Edition 1 va fi vândut doar pentru 12 luni, alături de celelalte versiuni ale lui GLA.

Esential 4 culori de caroserie sunt disponibile pentru noul Mercedes GLA Edition 1.
6307 euro este diferenţa de preţ plătită de client pentru noul GLA.
Pentru a marca trăsăturile individualiste ale ediţiei speciale, Mercedes oferă doar patru culori de caroserie (Cirrus White, Mountain Grey Metallic, Orient Brown Metallic şi Designo Magno Mountingrau) alături de jante de culoare neagră, împrumutate de la divizia AMG.
Nu lipsesc barele de amarare din aluminiu, fixate pe acoperiş, protecţiile cromate de la nivelul spoilerului, evacuările cromate duble şi farurile bi-xenon.

La interior, Mercedes a mizat pe un volan nou, cu trei spiţe, îmbrăcat în piele, dar şi pe multe inserţii din aluminiu, regăsite la nivelul pedalelor. Nu lipsesc nici scaunele noi şi nici plasticul lucios.

Mercedes a anunţat că Edition 1 va fi disponibil alături de orice motorizare existentă în gama micului GLA. Preţul acestei ediţii speciale va fi cu 6307 euro mai mare decât cel al versiunii pentru care optează clientul. De asemenea, Edition 1 nu va putea fi comandat împreună cu un pachet AMG.

Comentarii (1)

  • Dacia Plant
    Mie imi place cum arata, pretul nu cred ca imi place. :)
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru