Mercedes GLA Edition 1 - versiunea care dă startul comercializării

de Bogdan Mirică
Luni, 28.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes marchează debutul comercializării noului GLA cu o ediţie specială, devenită deja o tradiţie în gama germanilor. Modelul se numeşte GLA Edition 1 şi va fi atent personalizat.

Aşa cum obişnuieşte de fiecare dată la debutul comercial al unui nou model, Mercedes lansează şi pentru crossover-ul GLA o versiune specială, botezată Edition 1. După cum o sugerează şi numele, modelul anunţă lansarea lui GLA în showroom-uri şi încearcă să atragă clienţii aflaţi în căutarea unei ediţii speciale, cu personalitate şi caracter exclusivist.

Disponibil pe lista de comenzi începând cu luna noiembrie şi gata de a fi livrat în martie 2014, Mercedes GLA Edition 1 are la bază nivelul de echipare Urban Line. Exteriorul include panouri de protecţie pentru caroserie, bare de amarare pe acoperiş, jante de 19 inch din aliaj, semnate AMG, cu finisaj satinat, o grilă frontală neagră cu inserţii cromate, oglinzi laterale cu carcase vopsite în negru şi geamuri cu tentă pentru locurile din spate.

Esential 211 cai putere oferă cea mai puternică versiune a crossover-ului: GLA250.
Edition 1 presupune doar patru culori de caroserie: cirrus white, orient brown metallic, mountain grey metallic şi designo mountain grey metallic.
Nu în ultimul rând, pentru a recunoaşte maşina, logo-ul Edition 1 nu putea lipsi de pe caroserie.

Interiorul vine zugrăvit în culoarea Desert Dust, cu scaune de culoare maro şi cusături contrastante. Nu lipseşte volanul cu trei spiţe, îmbrăcat în piele, pedalele din inox, inserţiile din aluminiu şi pachetul Light & Sight.

Noul GLA Edition 1 poate fi comandat cu două motorizări pe benzină (GLA200 de 156 de cai şi GLA250 de 211 cai) şi două dieseluri (GLA200 CDI de 136 de cai şi GLA220 CDI de 170 de cai).

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru