Mercedes GLE 63 AMG facelift: modelul de performanță va trece la motorul V8 de 4.0 litri și 585 de cai putere

de Daniel Popescu
Joi, 20.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes GLE 63 AMG facelift a fost surprins sub camuflaj în timpul unor teste care evidențiază câteva schimbări de design și ar urma să aibă un motor twin-turbo V8 de 4.0 litri și 585 de cai putere.

Mercedes GLE a fost lansat în 2015 ca înlocuitor pentru ML, iar în cursul anului viitor va primi un facelift prin care constructorul german va introduce câteva noutăți atractive.

Potrivit publicației Autocar, versiunea de performanță Mercedes GLE 63 AMG facelift ar urma să renunțe la actualul propulsor de 5.5 litri, disponibil în variante de 557 CP și 585 CP. În schimb, modelul va adopta motorul twin-turbo V8 de 4.0 litri și 585 CP disponibil inclusiv pe AMG GT R, care are ca principal avantaj un consum mai mic de carburant.

Mercedes a început deja să testeze sub camuflaj noul GLE 63 AMG, iar până acum principalele noutăți anticipate sunt un nou design pentru partea frontală și pentru blocurile optice, în timp ce grila ar urma să rămână în mare parte aceeași. De asemenea, mașina ar putea avea un ampatament mai mare și un aspect estetic mai potrivit pentru teren accidentat.

Unele modificări ar putea fi incluse și pe versiunea standard a lui GLE, care va avea ca rivali modele precum Range Rover Sport sau Porsche Macan, iar pe lista figurează și un GLE Coupe facelift, care va lupta cu BMW X6 și Range Rover Sport.

Via Autocar

Comentarii (1)

  • Mercedes va lansa anul viitor un model nou nu un facelift pentru GLE. Faceliftul s-a facut in 2015 cand s-a schimbat si denumirea din ML in GLE.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru