Mercedes GLS Grand Edition: jante de aliaj de 20 inch, panou de bord cu nappa și culori exclusive pentru interior

de Daniel Popescu
Vineri, 06.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes GLS primește ediția specială Grand Edition care include jante de aliaj de 20 inch, un panou de bord îmbrăcat în nappa și culori exclusive pentru interior. Costul total se ridică la 8.600 de euro.

Mercedes a dezvăluit vineri o ediție specială pentru modelul GLC prin care SUV-ul german devine unul exclusivist.

Pe numele său complet Mercedes GLS Grand Edition, ediția specială iese în evidență doar prin câteva artificii de design și materiale.

La exterior, singura noutate majoră este reprezentată de jantele de aliaj de 20 inch cu 10 spițe vopsite în negru, la care se adaugă badge-ul Grand Edition pe aripile față. Pachetul specific acestor îmbunătățiri are un preț de 2.300 de euro.

La interior noutățile sunt ceva mai generoase: scaunele cu nappa sunt încrustate cu diamante matlasate, panoul de bord este realizat integral din nappa, iar culoarea interiorului este de asemenea exclusivă prin combinarea unor nuanțe de maro. Prețul pachetului pentru interior este de 5.950 de euro, astfel că un client care alege atât pachetul interior, cât și pe cel exterior trebuie să scoată de pe card aproape 8.600 de euro.

Ediția specială este disponibilă pentru toate cele 3 motorizări (GLS 350d, GLS 400 și GLS 500), iar livrările vor începe în martie 2018.

Via Mercedes

Comentarii (1)

  • Cineva
    Degeaba. Tot grotesc arata !
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru