Mercedes-Maybach Pullman primește mici îmbunătățiri: o nouă grilă și mai multe opțiuni pentru pasagerii din spate

de Daniel Popescu
Vineri, 16.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Maybach Pullman utilizează o grilă inspirată din conceptul Vision Mercedes-Maybach 6 și beneficiază de noi opțiuni pentru pasageri la interior, în timp ce motorul biturbo V12 de 6.0 litri generează 630 de cai putere.

Mercedes-Maybach Pullman este cel mai luxos model din gama constructorului german, însă acest lucru nu înseamnă că nu este loc pentru îmbunătățiri ocazionale.

Mercedes a anunțat că modelul este disponibil începând din 15 martie cu o grilă revizuită, care a fost inspirată puternic din conceptul Vision Mercedes-Maybach 6 lansat în urmă cu doi ani. De asemenea, modelul a primit noi jante de 20 inch, dar și un finisaj în două nuanțe de culoare: gri cu maro și bej cu albastru.

O altă noutate este o cameră video frontală care permite pasagerilor de pe bancheta din spate să monitorizeze traficul din fața mașinii. În plus, pasagerii din spate au acum posibilitatea să controleze sistemul audio și se vor bucura de o nouă combinație de culori, în timp ce spațiul interior a rămas unul generos datorită lungimii de 6.5 metri a modelului.

Modelul de lux este echipat cu un motor biturbo V12 de 6.0 litri care generează 630 de cai putere și un cuplu de 1.000 Nm, în timp ce consumul oficial menționat de producător este de 14.6 litri/100 km. Prețul lui Mercedes-Maybach Pullman este de circa 500.000 de euro.

Via Mercedes

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru