Mercedes S63 AMG Coupe primeşte o gamă de accesorii AMG Performance Studio

de Bogdan Mirică
Luni, 12.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes extinde gama de opţionale disponibile pentru personalizarea lui S63 AMG Coupe cu o serie de accesorii noi, dezvoltate de divizia AMG Performance Studios.

Mercedes caută să lărgească oferta de accesorii tentante pentru noul S63 AMG Coupe. Modelul, expus în premieră mondială în luna martie, cu ocazia Salonului Auto de le Geneva, beneficiază de o serie de elemente dezvoltate de divizia AMG Performance Studio.

Pe lista opţionalelor se află mai multe jante forjate, din aliaj, cu dimensiuni de 20 de inch. În spatele lor se ascund frâne din carbon ceramic. Tot pentru o doză de exclusivism, clienţii lui S63 AMG Coupe pot alege un pachet de accesorii exterioare din fibră de carbon: carcase pentru oglinzi, o extensie pentru spoilerul faţă, praguri laterale discrete şi o parte din eleronul posterior.

Clienţii vor putea opta şi pentru un pachet special, botezat Night pack, disponibil şi pe actualul C-Klasse. Acesta include un aspect lucios pentru pragurile laterale, pentru carcasele oglinzilor şi pentru spoilerul spate.

Esential 300 de km/h poate atinge S63 AMG Coupe echipat cu Driver`s Pack.
De asemenea, clienţii pot alege şi AMG Driver`s Package, care elimină limitatorul de viteză şi permite coupe-ului să atingă 300 de km/h.
Pachetul include şi etriere roşii, volan AMG Performance cu piele Nappa, carcasă din fibră de carbon pentru motor şi praguri cu iluminare AMG.

Comentarii (2)

  • In masina asta plutesti si nu alta...cand apesi pe gaz stai lipit de bancheta,iar la atingerea franelor ceramice iti pleaca nasul in bord.
    0 0
  • du-te ma! de unde sti?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru