Mercedes SLS AMG Last Edition - „cântecul de lebădă” al supercarului german

de Bogdan Mirică
Luni, 18.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a publicat primele imagini şi informaţii ale noului SLS AMG Last Edition, versiunea de adio a supercarului german, aşteptată la saloanele de la Los Angeles şi Tokyo, alături de noua limuzină S65 AMG.

Urmareste Automarket
Aşa cum a promis, Mercedes caută să îşi ia rămas bun de la actualul SLS AMG, unul dintre cele mai populare supercaruri din istoria sa, cu o ediţie specială.

Anticipat încă de săptămâna trecută de un teaser care dezvăluia un fragment din spoilerul faţă, SLS AMG Last Edition este aici. A fost dezvăluit complet, înainte de lansarea sa simultană în cadrul Saloanelor Auto de la Los Angeles şi Tokyo.

Modelul a fost aşezat lângă o altă premieră de la LA şi Tokyo, noul S65 AMG, versiunea de top a limuzinei din Stuttgart.

Esential 350 de exemplare Mercedes SLS AMG Las Edition vor fi produse.
La nivel exterior, supercarul vine doar cu o caroserie vopsită în două culori, un roşu sau un alb, combinate cu un negru perlat aplicat capotei şi eleronului posterior. Vor exista şi câteva logo-uri care să marcheze exclusivitatea modelului. Exclusivitatea este dată şi de numărul redus de exemplare programate să fie produse: doar 350. Ele vor ajunge pe piaţă în primăvara anului viitor.

Nici la nivel mecanic nu vor exista modificări importante. Germanii vor păstra neatins motorul V8 de 6.2 litri, capabil să dezvolte 591 de cai putere, întocmai ca derivatul GT al modelului sportiv.

Comentarii (1)

  • Niciodata nu mi-a placut ideologia europeana de constructie a motoarelor --facandu-le high-revving și suprapatrate.
    3 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru