Modelele Hyundai Ioniq 5 și Tucson vor apărea în filmul „Spider-Man: No Way Home”

de Tiberiu Safta
Miercuri, 24.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorul coreean de automobile va avea două dintre modelele sale în noul film „Spider-Man: No Way Home”. Electricul Ioniq 5 și SUV-ul Tucson își vor face apariția în acest film, după un acord încheiat între Hyundai, Sony Pictures și Marvel Studios.

Modelul electric Hyundai Ioniq 5 și SUV-ul Tucson vor apărea în cel mai nou film din seria Spider-Man. Filmul, numit „Spider-Man: No Way Home”, va avea premiera la Hollywood în 17 decembrie, iar Hyundai a realizat deja câteva reclame pentru noul film. Una dintre reclame se numește „Only Way Home” și este chiar o scenă din film cu o durată de 90 de secunde.

Actorul Tom Holland, care joacă rolul lui Spider-Man, este preluat de un Hyundai Ioniq 5, la volanul căruia se află Ned Leeds (personaj jucat de către Jacob Batalon), cu destinația New York. Distanța de 300 de mile (482 de kilometri) dintre locul întâlnirii și metropolă este, de fapt, chiar autonomia lui Ioniq 5. O versiune mai scurtă a reclamei, de 30 de secunde, va fi redată la televiziuni din SUA, Europa, Rusia și China până în ianuarie 2022.

Atât Hyundai, Marvel Studios cât și Sony Pictures vor pune la dispoziția fanilor postere și tapete speciale ale filmului cu cele două mașini.

Colaborarea dintre Hyundai și producătorii filmului va aduce mai multă publicitate noului model electric. Filmul, precum și cele două modele, va avea și o reclamă redată pe panourile video ale Piccadilly Circus din Londra. Hyundai a mai precizat, de asemenea, că dorește să se implice în mai multe astfel de filme în viitorul apropiat.

„Spider-Man: No Way Home” va avea premiera la Hollywood în 17 decembrie. Filmul regizat de Jon Watts este al treilea din actuala serie de filme Spider-Man, care include „Spider-Man: Homecoming” și „Spider-Man: Far From Home”.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru