Tucson

Joi, 07 Decembrie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu Hyundai Tucson facelift: versiune N Line cu design mai agresiv

Hyundai a publicat o serie de imagini noi cu versiunea facelift a lui Tucson. Alături de asta, constructorul sud-coreean a oferit și o imagine cu noua versiune N Line, care aduce un pachet vizual mai agresiv.
Marti, 21 Noiembrie 2023 | Modele noi

Noul Hyundai Tucson facelift: interior nou cu mai multe butoane fizice

Hyundai a dezvăluit oficial noul Tucson facelift pentru piața europeană. Noul model aduce noutăți vizuale la exterior, iar habitaclul primește acum mai multe butoane fizice față de versiunea precedentă.
Miercuri, 24 Noiembrie 2021 | General

Modelele Hyundai Ioniq 5 și Tucson vor apărea în filmul „Spider-Man: No Way Home”

Producătorul coreean de automobile va avea două dintre modelele sale în noul film „Spider-Man: No Way Home”. Electricul Ioniq 5 și SUV-ul Tucson își vor face apariția în acest film, după un acord încheiat între Hyundai, Sony Pictures și Marvel Studios.
Miercuri, 27 Octombrie 2021 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Ford Mustang Mach-E, 4 stele pentru Hyundai Bayon

Organizația Euro NCAP a publicat rezultatele noilor teste de siguranță. În cea mai recentă sesiune au fost testate modele precum Ford Mustang Mach-E, Hyundai Ioniq 5, Hyundai Tucson, Hyundai Bayon și Toyota Yaris Cross.
Joi, 10 Decembrie 2020 | Modele noi

Noi detalii despre versiunea plug-in hybrid a lui Hyundai Tucson: SUV-ul va avea tracțiune integrală și autonomie electrică de 50 de kilometri

Versiunea plug-in hybrid a lui Hyundai Tucson va avea 265 de cai putere, tracțiune integrală și o autonomie electrică de 50 de kilometri. Bateria Li-Ion are o capacitate de 13.8 kWh și poate fi încărcată cu până la 7.2 kW.
Marti, 15 Septembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Hyundai Tucson: SUV-ul compact primește design modern, tehnologii noi și versiune plug-in hybrid de 230 CP

Hyundai a publicat primele imagini și informații tehnice pentru noua generație a SUV-ului compact Tucson, care primește un design modern, un interior minimalist, tehnologii noi și o versiune plug-in hybrid de 230 de cai putere.
Marti, 08 Septembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu prototipul viitorului Hyundai Tucson: asiaticii au finalizat testele și pregătesc lansarea din 15 septembrie

Hyundai a publicat primele imagini cu unul dintre prototipurile viitorului Tucson. Fotografiile au fost realizate în Cehia și Austria în timpul testelor finale pentru dezvoltarea noului SUV. Lansarea noii generații Tucson va avea loc în 15 septembrie.
Marti, 08 Septembrie 2020 | Modele noi

UPDATE: Primele teasere video cu viitoarea generație Hyundai Tucson: prezentarea oficială va avea loc în septembrie

Noua generație Hyundai Tucson va avea luminile de zi integrate în grilă și instrumentar digital de bord, potrivit unor teasere care anticipează prezentarea oficială programată pentru 15 septembrie.
Joi, 21 Februarie 2019 | Modele noi

Primele imagini teaser cu viitorul Hyundai Tucson N Line: design mai agresiv pentru SUV-ul asiatic

Hyundai a publicat primele imagini teaser cu viitorul Tucson N Line. SUV-ul producătorului asiatic va primi o serie de modificări estetice, dar și câteva îmbunătățiri la interior.
Vineri, 01 Februarie 2019 | Modele noi

Informații despre viitoarele i20 N și Tucson N: Hot-Hatch-ul asiatic va avea 250 CP, iar SUV-ul de performanță promite peste 340 CP

Hyundai pregătește modele noi de performanță. i20 N ar urma să debuteze la începutul anului viitor, în timp ce Tucson N va fi gata până la începutul lui 2021.
Marti, 27 Februarie 2018 | Modele noi

Hyundai Tucson N este în dezvoltare: coreenii pregătesc un SUV de performanță care va rivaliza cu Cupra Ateca

Hyundai o dezvolta o versiune de performanță pentru SUV-ul Tucson care va avea ca rival principal noul Cupra Ateca. Lansarea nu va avea însă loc mai devreme de 2019.
Miercuri, 07 Octombrie 2015 | Siguranta

Teste de siguranţă: 5 stele pentru noul Tucson, 4 stele pentru Mazda MX-5 şi Opel Karl

Cea mai recentă sesiune de testare a celor de la EuroNCAP ne arată atât evoluţia celor de la Hyundai, cât şi erorile de concepţie şi elementele lipsă care i-au costat pe Opel şi Mazda câte o stea pe Karl şi pe noul MX-5.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 11 Septembrie 2015 | Intern

Prețuri Hyundai Tucson în România: SUV-ul coreean pleacă de la 24.500 de euro

Hyundai a lansat pe piața din România noul Tucson. Compania a revenit la această denumire pe fondul popularității sale, iar modelul pleacă de la 24.500 de euro pe piața din România, dar vine cu o ofertă de lansare interesantă.
Marti, 03 Februarie 2015 | Modele noi

Hyundai revine la numele Tucson pentru înlocuitorul lui ix35

Coreenii de la Hyundai vor reveni asupra deciziei de renunţare la numele Tucson în favoarea denumirii ix35 odată cu înlocuitorul acestui model, programat să debuteze până la sfârşitul anului.
Vineri, 11 Decembrie 2009 | Modele noi

Productia lui Hyundai ix35 incepe in ianuarie

Inlocuitorului lui Hyundai Tucson va iese de pe portile fabricii Kia-Hyundai din Zilina incepand cu luna ianuarie a anului viitor.
Joi, 27 August 2009 | Video

VIDEO: Prima prezentare oficiala a lui Hyundai ix35

Va prezentam primele imagini in miscare cu noul Hyundai ix35, model care va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt. Clipul de mai jos este prezentarea coreeana a noului SUV de la Hyundai.
Miercuri, 26 August 2009 | Modele noi

GALERIE FOTO: Inlocuitorul lui Tucson, noul Hyundai ix35

In asteptarea primelor imagini oficiale cu noul Hyundai ix35, va prezentam o galerie foto cu interiorul inlocuitorului lui Tucson, precum si o serie de imagini cu modelul in miscare.
Marti, 25 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Hyundai a prezentat prima imagine cu noul ix35

Coreenii de la Hyundai au prezentat prima imagine oficiala a noului ix35, inlocuitorul lui Tucson. Modelul va debuta in septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 19 August 2009 | Modele noi

Un nou teaser cu viitorul Hyundai ix35, urmasul lui Tucson

Urmasul lui Tucson, Hyundai ix35, este anticipat si astazi de un nou teaser care tradeaza profilul SUV-ului coreean.
Marti, 18 August 2009 | Modele noi

Primul teaser al noului Hyundai ix35, inlocuitorul lui Tucson

Hyundai a publicat astazi primul teaser al noului ix35, modelul care va inlocui actuala generatie Tucson. Debutul oficial al noii generatii va avea loc in cadrul Salonului de la Frankfurt, alaturi de faceliftul actualului Santa Fe.

Tag-uri similare

Volkswagen, Toyota, Citroen, Hyundai, Volvo, Peugeot, Kia, Mazda, Salon Auto, Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru