Primele imagini cu prototipul viitorului Hyundai Tucson: asiaticii au finalizat testele și pregătesc lansarea din 15 septembrie

de Cornel Șocariciu
Marti, 08.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat primele imagini cu unul dintre prototipurile viitorului Tucson. Fotografiile au fost realizate în Cehia și Austria în timpul testelor finale pentru dezvoltarea noului SUV. Lansarea noii generații Tucson va avea loc în 15 septembrie.

Divizia de marketing Hyundai are o perioadă aglomerată. În prima parte a zilei, asiaticii au publicat două teasere video cu viitorul Tucson, iar acum, reprezentanții companiei revin cu detalii din timpul testelor.

Hyundai menționează că Tucson este un SUV dezvoltat în Europa pentru publicul european. Testele dinamice au demarat în zonele reci din Suedia și au continuat în partea de sud a Spaniei. Apoi, asiaticii au mers pe Nurburgring pentru a șlefui comportamentul noului Tucson.

Acum, Hyundai a publicat primele imagini cu unul dintre prototipurile utilizate pentru finalizarea dezvoltării. Confrom reprezentanților producătorului asiatic, ultimele teste au fost realizate pe drumurile publice din Cehia și Austria.

Noul Tucson va fi primul model Hyundai care va miza pe filozofia de design Sensuous Sportiness. Încă de la publicarea primelor teasere, Hyundai a scos în evidență zona frontală a lui Tucson care acum va fi dominată de o grilă mai mare și de farurile cu o semnătură luminoasă nouă.

În plus, luminile de zi vin și ele cu o formă restlizată. Pentru partea din spate, asiaticii propun stopuri noi care acum sunt unite de bandă iluminată.

Oficialii Hyundai au menționat că noul Tucson va fi mai lung și mai lat decât actuala generație și, la fel ca până acum, va putea fi comandat și în versiuni cu tracțiune integrală. Pentru moment, producătorul sud-coreean nu oferă informații despre motorizările pregătite pentru noua generație a SUV-ului compact.

La interior, a patra generație Tucson va fi echipată cu un instrumentar digital de bord și cu un sistem de infotainment care va comunica cu pasagerii prin intermediul unui ecran de mari dimensiuni poziționat orizontal.

Prezentarea noii generații Hyundai Tucson va avea loc în 15 septembrie la ora 3:30, ora României.

Comentarii (4)

  • Marian
    Frumos tare
    1 1
  • Nu seamana cu Mercedes (electric) botul?
    3 0
  • Sper sa aiba consumuri mai bune. Am un Hyundai i30 mod 2016 diesel, un vecin are tucsonul mod 2019, si amandoua cosuma cam 2 litri peste concurenta.
    1 0
  • Neinteresant
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru