UPDATE: Primele teasere video cu viitoarea generație Hyundai Tucson: prezentarea oficială va avea loc în septembrie

de Daniel Popescu
Marti, 08.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Hyundai Tucson va avea luminile de zi integrate în grilă și instrumentar digital de bord, potrivit unor teasere care anticipează prezentarea oficială programată pentru 15 septembrie.

UPDATE: 08.09.2020

La începutul lunii septembrie, Hyundai a demarat campania de promovare a viitorului Tucson. Acum, producătorul asiatic a publicat două teasere video care anunță debutul noului SUV compact. Ambele clipuri pregătite de Hyundai scot în evidență partea frontală a viitorului Tucson care acum propune o semnătură spectaculoasă pentru luminile de zi.

ȘTIREA INIȚIALĂ: 03.09.2020

Hyundai a publicat joi câteva teasere pentru noua generație a SUV-ului compact Tucson, care sugerează o serie de schimbări majore de design.

Prima imagine arată partea frontală a SUV-ului, care va avea o grilă cu numeroase elemente de formă trapezoidală. Luminile de zi sunt integrate în elementele din extremitățile grilei, ceea ce oferă perspectivă luminoasă spectaculoasă.

Un alt teaser surprinde partea din spate și partea laterală a modelului, cu jante de 19 inch cu un design complex, în timp ce stopurile sunt conectate printr-o bandă luminoasă roșie sub formă de LED-uri.

Tot la acest capitol, Hyundai menționează în comunicatul de presă că noua generație Tucson va avea o lungime mai mare comparativ cu actuala generație (4.480 metri), dar și o lățime mai generoasă decât actualul Tucson (1.850 metri).

În plus, Hyundai a publicat și o randare digitală cu interiorul, care arată existența unui instrumentar de bord digital și a unui sistem de infotainment cu ecran generos poziționat orizontal.

Toate detaliile despre noua generație Hyundai Tucson vor fi dezvăluite cu ocazia lansării. Prezentarea oficială este programată pentru 15 septembrie la ora 03:30, ora României.

Via Hyundai

Comentarii (1)

  • Din schite spatele si interiorul par ceva wow (chiar intr-un mod placut) pentru segmentul asta. In schimb, in opinia mea fata nu e asa reusita si pare o copie dupa EQC-ul de la Mercedes
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru