Modelul care va sărbători 30 de ani de BMW M5 ar putea avea 600 de cai putere

de Bogdan Mirică
Luni, 05.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW va sărbători 30 de ani de la debutul primei generaţii M5 cu un model aniversar, programat să debuteze la Goodwood. Modelul ar urma să dezvolte aproximativ 600 de cai putere.

La mijlocul lui aprilie vă anunţam că BMW intenţionează să celebreze 30 de ani de la debutul primului M5 cu o ediţie specială a actualului model.

BMW M5 îşi va sărbători cei 30 de ani de existenţă cu o surpriză

Potrivit informaţiilor oferite de constructorul bavarez, ediţia specială va fi dezvăluită în cadrul Festivalului de la Goodwood, eveniment auto la care şi Automarket a fost prezent anul trecut.

REPORTAJ: Haosul dulce de la Goodwood

Esential 600 de cai putere este aşteptat să ofere viitorul exemplar BMW M5 aniversar.
Chiar dacă BMW păstrează secretul asupra datelor tehnice, mai multe voci din interior anunţă că sub capota aniversarului M5 va sta acelaşi motor V8, capabil să livreze aproximativ 600 de cai putere.

Pentru a putea fi individualizat cât mai bine, modelul va beneficia de mai multe logo-uri, de o serie de accesorii aerodinamice noi şi de componente create din fibră de carbon.

Interiorul va fi şi el modificat cu materiale noi, cu nuanţe contrastante şi cu logo-uri dedicate celor 30 de ani.

O serie de imagini spion surprinse anul trecut lăsau să se înţeleagă că fiecare exemplar va avea o plăcuţă de identificare, sugerând astfel o producţie limitată. Primele informaţii garantează cel mult 300 de unităţi, toate cu un preţ destul de piperat. Mai multe detalii vor fi făcute publice în următoarele săptămâni.

via wcf

Comentarii (2)

  • Pana la urma in articol despre ce e vorba? Titlul spune de modelul aniversar M5 de 30 de ani iar in articol, citez: " mai multe voci din interior anunţă că sub capota aniversarului M3 va sta acelaşi motor V8, capabil să livreze aproximativ 600 de cai putere". Deci: M3 sau M5?
    3 0
  • rotila
    cum adica acelasi motor v8? acelasi din anii 80 ?
    ce sursa de inspiratie nazala folosesti?
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru