Modificări în gama Audi: SUV-ul Q7 primește mai multe dotări în standard și motor cu 261 CP

de Alexandru Monenciu
Joi, 21.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul din Ingolstadt anunță o serie de modificări pentru majoritatea modelelor din gamă, în 2023. Printre altele, Q7 în versiunea 45 TFSI va fi echipat cu un motor care dezvoltă 261 de cai putere.

Majoritatea modelelor din portofoliul Audi vor primi o serie de îmbunătățiri în 2023. Dacă unele se vor lăuda cu mai multe dotări în standard, altele, cum ar fi SUV-ul Q7, vor primi o motorizare, pe benzină, revizuită, care oferă mai mulți cai putere decât în prezent.

A3 și S3

Deși este un model aflat în partea inferioară a gamei, A3 va primi faruri LED în standard, indiferent de nivelul de echipare ales. Versiunea sportivă S3 va avea o zonă cu încărcare prin inducție pentru telefoanele mobile, inclusă în pachetul Convenience. Mai mult, ambele modele vor putea fi configurate, opțional, cu sistemul de cruise control adaptiv.

TT

În 2023, clienții care comandă un Audi TT Coupe sau Roadster vor primi, în standard, jante de 18 inch.

A4, S4, A5 și S5

Întreaga familie de modele A4 și A5 va veni echipată cu o versiune îmbunătățită a pachetului Black Optic Plus. Versiunile A4 40 și A4 45 vor primi faruri LED în standard, iar versiunea sport S4 vine echipată cu jante de 19 inch.

A6 și A7

Și în cazul lor, pachetul Convenience va include sistemul de cruise control adaptiv.

S7 va putea fi configurat și cu un pachet Sport care include, printre altele, tapițerie neagră și cusături roșii, contrastante.

Q3

Farurile LED vor fi standard și pentru Q3, în 2023. Mai mult, va fi prezentă o zonă de încărcare wireless pentru telefoanele mobile, iar gama de jante a fost și ea extinsă. Spre exemplu, Q3 45 va veni echipat cu jante de 20 de inch.

Q5 și SQ5

Cruise control adaptiv va fi inclus printre dotările standard ale celor două modele. Nivelul de echipare Premium Plus va include un sistem audio B&O, iar Q5 55 primește stopurile OLED.

Q7 și Q8

Așa cum spuneam, Q7 în versiunea 45 TFSI va veni echipat cu un motor pe benzină, cu patru cilindri, care dezvoltă 261 CP. SQ7 primește geamuri duble, pentru o mai bună insonorizare, iar jantele de 22 de inch vor putea fi bifate și în cazul lui.

În cazul lui Q8, farurile Matrix LED cu animații speciale la închiderea/deschiderea mașinii vor fi standard.

Versiunea de performanță RS Q8 va primi o tapițerie din piele Nappa în standard, printre altele.

E-TRON

Atât modelul electric e-tron cât și e-tron Sportback vor primi un plafon negru în standard, pachetul Prestige va include jante de 22 de inch, etriere portocalii și faruri Matrix pentru varianta Sportback.

Modelul e-tron GT va avea o grilă în culoarea caroseriei și sistem audio Bang & Olufsen.

Clienții lui RS e-tron GT vor primi inserții din carbon cu finisaj mat și, opțional, își vor putea echipa mașina cu frâne ceramice.

via Carscoops

Comentarii (1)

  • A3 de abia din 2023 primesc faruri led standard? Din 2020 au loganurile standard faruri led.
    7 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru