Nissan 370Z Heritage Edition: versiune specială la 50 de ani de la lansarea gamei Z

de Daniel Popescu
Marti, 11.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan 370Z Heritage Edition marchează o jumătate de secol de la lansarea gamei Z și include elemente care vor fi disponibile și pe 370Z Coupe din primăvara acestui an.

Nissan intenționează să sărbătorească cu fast aniversarea de 50 de ani de la lansarea liniei sportive Z, una caracterizată de un design agresiv și performanțe pe măsură.

În acest sens, constructorul japonez a anunțat Nissan 370Z Heritage Edition, o versiune specială care include un design nou pentru blocurile optice față, un nou ambreiaj și două culori noi pentru caroserie: cea galbenă se numește Chicane Yellow Heritage Edition și beneficiază de nuanțe de negru la mânerele portierelor, în timp ce a doua este neagră sub denumirea oficială Magnetic Black Heritage Edition, însă ambele au un interior galben.

Modelul va fi echipat cu un motor V6 de 3.7 litri care generează 332 de cai putere și este cuplat la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau una automată cu 7 trepte.

"Pe parcursul ultimelor 5 decenii au existat mai multe pachete Z care au adus un plus de personalizare chiar din showroom. Noul 370Z Heritage Edition onorează această tradiție", spune Michael Bunce, vicepreședintele Nissan pentru America de Nord.

Noul Nissan 370Z Heritage Edition va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la New York care își va deschide porțile în 14 aprilie.

Ediția specială include și elemente care vor fi disponibile și pe versiunea de serie începând din această primăvară.

În paralel, Nissan lucrează deja la lansarea unui înlocuitor care va avea și versiune hibridă și care va fi prefațat de un concept în toamna acestui an.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru