Nissan a primit peste 10.000 de comenzi pentru noul Qashqai în Europa

de Paul Cosma
Miercuri, 30.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan anunță că noua generație Qashqai a înregistrat până acum peste 10.000 de comenzi pe plan european, de la prezentarea oficială din luna februarie.

La începutul lui 2021, Nissan a prezentat primele imagini și detalii oficiale pentru a treia generație Qashqai, un model vândut în peste 3 milioane de exemplare la nivel european.  

Construit pe noua platformă CMF-C a alianței Renault-Nissan-Mitsubishi, Qashqai promite să rămână un reper în segmentul său.  

Japonezii anunță că noul model se bucură deja de un mare interes din partea clienților, având peste 10.000 de comenzi în Europa. 

Nissan Qashqai propune două versiuni mild-hybrid bazate pe motorul pe benzină de 1.3 litri, care dezvoltă 138 sau 156 de cai putere

Versiunea electrificată e-Power, în premieră pe Qashqai, va fi disponibilă începând de anul viitor, potrivit datelor oficiale. Aceasta presupune un motor pe benzină de 1.5 litri cu 154 CP care joacă rolul de generator și încarcă o baterie care alimentează motorul electric de 187 CP.  

Via Nissan

Comentarii (3)

  • Chera Robinson
    Nu si in Romania, aici nu au aparut preturile inca...
    1 1
  • Motor de 150cp numai ca generator?
    Nu e cam mult?
    Și dacă este corect, ce randament are când transformă energia de trei ori?
    Calorică- cinetică- electrică?
    6 1
  • puterea sovietelor + electrifi
    e la moda, nu conteaza randamentul. Daca sefii politici de la varf au zis ca asa e bine nu mai conteaza parerea unor bieti inginerasi.
    Prin 1925 sovieticii au construit chiar tractoare electrice pentru ca una din politicile de baza ale URSS era electrificarea tarii. Abia dupa intrarea in exploatare au constatat ca varianta "mecanica" pe langa ca consuma mai putin era si mai ieftina. Asa se intampla cand politicul se amesteca in economic.
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru