Noul Qashqai

Miercuri, 17 Aprilie | Modele noi

PREMIERĂ: Am văzut pe viu noul Nissan Qashqai. 5 lucruri esențiale

Automarket a făcut o vizită în secret în Orașul Luminilor, Paris, pentru a face cunoștință cu noul Nissan Qashqai facelift. Ți-am pregătit 5 lucruri esențiale, dar și un video despre noul Nissan Qashqai facelift.
Miercuri, 30 Iunie 2021 | Industrie

Nissan a primit peste 10.000 de comenzi pentru noul Qashqai în Europa

Nissan anunță că noua generație Qashqai a înregistrat până acum peste 10.000 de comenzi pe plan european, de la prezentarea oficială din luna februarie.
Joi, 18 Februarie 2021 | Modele noi

Noul Nissan Qashqai este aici: motorizări micro-hibrid, un ecran generos și faruri Matrix LED

Nissan a prezentat astăzi a treia generație a SUV-ului Qashqai, primul său model dezvoltat pe noua platformă CMF-C. Noul Qashqai propune două versiuni mild-hybrid bazate pe motorul pe benzină de 1.3 litri, care dezvoltă 138 sau 156 de cai putere.
Duminica, 08 Martie 2020 | Industrie

Nissan pregătește producția noului Qashqai la Sunderland: uzina britanică a produs deja 35.000 de unități ale noii generații Juke

Nissan va investi 400 de milioane de lire sterline la fabrica din Sunderland pentru a pregăti intrarea în producție a noului Qashqai, în ciuda temerilor legate de consecințele Brexit. Din octombrie 2019, uzina a început să construiască noul Juke, iar producția a atins 35.000 de unități.

Tag-uri similare

Nissan, Nissan Qashqai, Nissan Juke, modele noi Nissan, Qashqai, noutati Nissan, poze Nissan, vanzari Nissan, productie Nissan, Nissan Sunderland
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru