Nissan Sunderland

Duminica, 08 Martie 2020 | Industrie

Nissan pregătește producția noului Qashqai la Sunderland: uzina britanică a produs deja 35.000 de unități ale noii generații Juke

Nissan va investi 400 de milioane de lire sterline la fabrica din Sunderland pentru a pregăti intrarea în producție a noului Qashqai, în ciuda temerilor legate de consecințele Brexit. Din octombrie 2019, uzina a început să construiască noul Juke, iar producția a atins 35.000 de unități.
Joi, 10 Septembrie 2015 | Industrie

Actuala generație Nissan Qashqai a ajuns la 500.000 de unități în doar 21 de luni de la debut

Nissan a reușit să producă 500.000 de unități ale actualei generații Qashqai în doar 21 de luni. Este primul model produs în Marea Britanie care ajunge atât de repede la aceste cifre record.
Vineri, 27 Iunie 2014 | Modele noi

Infiniti a confirmat producţia crossover-ului compact QX30

Andy Palmer, preşedintele Nissan, a anunţat că divizia premium infiniti a aprobat proiectul unui crossover entry-level, botezat QX30. Debutul mondial este programat pentru anul viitor.
Miercuri, 22 Ianuarie 2014 | Economic

După Nissan, şi Ford ameninţă cu închiderea uzinelor dacă Marea Britanie iese din Uniunea Europeană

Dacă Marea Britanie decide să părăsească Uniunea Europeană, marii constructori auto anunţă cu un boicot şi cu o închidere a activităţilor de producţie dincolo de Canalul Mânecii. După Nissan, Ford se alătură avertismentelor.
Miercuri, 13 Noiembrie 2013 | Economic

Nissan: „Dacă Marea Britanie iese din UE, regândim investiţiile la uzina noastră din Regat”

Nissan se teme de o eventuală ieşire a Regatului Unit din Uniunea Europeană. Dacă scenariul se adevereşte, Carlos Ghosn, preşedintele Nissan, ameninţă cu tăierea investiţiilor la uzina sa din Marea Britanie.
Luni, 23 Septembrie 2013 | Modele noi

Nissan Note a intrat oficial în producţie la uzina din Sunderland, Marea Britanie

Nissan a demarat producţia modelului Note la uzina sa din Sunderland, Marea Britanie. Modelul a generat 400 de noi locuri de muncă şi investiţii de 148 de milioane de euro.
Marti, 10 Aprilie 2012 | Industrie

Nissan va produce în Anglia un model compact, rival al lui Golf şi Focus

Nissan a anunţat astăzi că va produce la uzina sa din Sunderland un model de segment compact care se va bate cu VW Golf şi Ford Focus.
Marti, 28 Iunie 2011 | Industrie

Nissan a reuşit să vândă 1.000.000 de unităţi Qashqai

Nissan anunţă că a reuşit să producă un milion de unităţi Qashqai la uzina sa din Sunderland, Marea Britanie. Succesul vine la numai patru ani şi jumătate de la lansare.
Miercuri, 10 Martie 2010 | Industrie

Noul Nissan Juke a salvat 3000 de locuri de munca

Angajatii uzinei din Sunderland iubesc noul Juke, in ciuda designului controversat. Crossover-ul compact a salvat 1000 de joburi in cadrul uzinei britanice si 2000 in randul furnizorilor.

Tag-uri similare

Nissan Juke, Nissan Qashqai, Nissan Sunderland, uzina Nissan din Marea Britanie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru