Nissan Juke-R va fi pace car în cursa de 24 de ore de la Dubai

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 23.12.2011
Juke-R, proiectul centrului Nissan Technology Centre Europe, va fi dezlănţuit în postura de pace car pe circuitul Dubai Autodrome în cadrul cursei de 24 de ore organizate pe 14 ianuarie.

Nissan Juke-R, modelul de 480 CP dezvoltat de Centrul Nissan Europe, va debuta la Cursa de 24 de ore de la Dubai. Modelul nu va fi concurent, ci pace-car, şi va rula în faţa versiunilor GT3 ale lui Porsche 911, Mercedes SLS AMG, Ferrari 458 Italia, BMW Z4 şi altele. Cursa de 24 de ore de la Dubai Autodrome va avea 80 de participanţi încadraţi în mai multe clase, iar aceştia reprezintă 31 de ţări.

Juke-R are tracţiune intregrală şi preia sistemele de suspensie, frânare şi direcţie ale lui GT-R R35. Exteriorul a primit o serie de modificări, fiind echipat cu un kit aerodinamic din fibră de carbon, care integrează o serie de tuşe în stilul lui GT-R: O extensie cu multe prize de aer pentru spoilerul anterior, praguri laterale, o evacuare generoasă şi un spoiler dublu, amplasat pe hayon, creat pentru a oferi apăsare aerodinamică. Jantele din aliaj ale acestui model sunt forjate şi au o dimensiune de 20 de inch şi sunt echipate cu anvelope de performanţă.

Marca Nissan va fi reprezentată în competiţie de un 370Z GT4, condus de Jann Mardenborough şi Bryan Heitkotter, câştigătorii GT Academy 2011, susţinuţi de câştigătorii ediţiei precedente, Lucas Ordonez şi Jordan Tresson. În cadrul clasei GT3 va alerga şi un Nissan GT-R, condus de Franck Mailleux, Tom Kimber-Smith, Michael Krumm şi Alex Buncombe.

Via | LeBlogAuto

Comentarii (3)

  • nissan junke
    6 14
  • Nissan Junghi
    5 12
  • clar voi sunteti mai tari decat inginerii nissan :)))))
    10 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru