Nissan Navara primește o serie de îmbunătățiri: motor diesel de 2.3 litri mai performant și sistem de infotainment NissanConnect

de Daniel Popescu
Marti, 04.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan Navara a primit câteva îmbunătățiri, printre care se numără un câștig de 3 CP pentru motorul diesel de 2.3 litri și introducerea sistemului de infotainment NissanConnect.

Nissan a dezvăluit marți o serie de noutăți de natură tehnică pentru pick-up-ul Navara, disponibile pentru comenzile efectuate pe piața europeană începând din 1 iulie.

Motorul diesel de 2.3 litri și 160 de cai putere a fost îmbunătățit pentru a respecta standardul Euro 6D Temp, astfel că este mai eficient din punct de vedere al emisiilor și consumului de carburant.

În plus, producătorul japonez menționează că unitatea de propulsie a primit o configurație Twin Turbo și oferă acum 163 de cai putere, cu 3 cai putere mai mult decât până acum.

Pe de altă parte, Nissan a introdus pe Navara și noul sistem de infotainment NissanConnect cu ecran de 8 inch și compatibilitate cu Apple CarPlay, dar și aplicația de smartphone care permite controlul unor funcții de la distanță, inclusiv pornirea și oprirea.

De asemenea, inginerii Nissan au efectuat o serie de schimbări și la nivelul frânelor, astfel că distanța de frânare a fost de asemenea îmbunătățită. În schimb, Nissan nu a introdus practic nicio noutate în privința designului exterior și interior.

Nissan Navara este cel mai vândut pick-up din lume, iar anul trecut s-a comercializat în peste 231.000 de unități la nivel global.

Via Nissan

Comentarii (1)

  • someone
    poate ca atunci cand motorul va ajunge la norma euro9, va dezvolta catre 187-189 cai :)))))
    glumesc, mai important decat cei 3 caluti e respectarea normei 6d temp
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru