Nissan Navara primeşte o serie de îmbunătăţiri pentru 2015

de Bogdan Mirică
Marti, 23.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a decis să îmbunătăţească versiunea 2015 a actualului Navara. modelul japonez va primi o echipare generoasă şi câteva dotări noi.

Dacă Salonul Auto de la Frankfurt cedează anul acesta locul său din calendar evenimentului similar de la Paris, germanii trebuiau să substituie cumva această absenţă. Un surogat pentru fanii auto este Salonul Auto al Vehiculelor Comerciale, desfăşurat zilele acestea la Hanovra. Şi aici lansările au fost numeroase, chiar dacă au vizat mai mult modele comerciale.

Printre ele s-a numărat şi un Nissan Navara, îmbunătăţit pentru versiunea 2015. Modelul japonez beneficiază de o echipare standard mai bogată şi de o gamă de motorizări revizuită.

Disponibil alături de alte două culori de caroserie, gri şi bronz, noul Navara va fi oferit şi alături de un set de jante din aliaj, de 17 inch, regăsite chiar în echiparea standard. Tot în echiparea standard va fi oferit şi sistemul Vehicle Dynamic Control (VDC), care administrează corect stabilitatea modelului. 

Tot în echiparea standard va intra şi motorul diesel de 2.5 litri şi 144 de cai putere, care va consuma în medie 8.2 litri/100 de kilometri şi va emite doar 215 g/km.

Comentarii (1)

  • http://www.automarket.ro/stiri/nissan-navara-detalii-si-imagini-cu-noua-generatie-a-pick-up-ului-japonez-56708.html
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru