Nissan Note - galerie foto cu interiorul şi un nou video

de Bogdan Mirică
Miercuri, 18.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a completat astăzi galeria foto şi video a modelului Note, dezvăluit zilele trecute. Imaginile noi dezvăluie şi interiorul monovolumului de segment B.

După debutul noii generaţii Note, de la începutul acestei săptămâni, Nissan revine astăzi cu imagini noi ale monovolumului de segment B.

Noua galerie foto trădează şi interiorul modelului construit de japonezi. Pentru că versiunea europeană va lua naştere la uzina din Sunderland, Marea Britanie, habitaclul dezvăluit astăzi vine în configuraţie cu volan pe partea dreaptă.

Mai multe informaţii despre noul Note, găsiţi aici.

Comentarii (10)

  • gurile de aerisire nu sunt de dacie, nope, nu sunt

    arata binisor in rest :)
    6 12
  • in 1993 pe Aston Martin DB 7 erau butoane de bord luate direct de pe Ford Mondeo...

    in rest arata bine
    9 1
  • Banzai
    E o japoneza GETBEGET ! Calitatea a asamblarii excelenta si fiabilitate de top. Asta pentru cine nu stie ce inseamna o japoneza.
    21 5
  • Ce le mai place "blade-ul" de la Opel pe partea laterala.
    :))
    3 10
  • Cineva
    Supeeeeeba!!
    13 2
  • Arata excelent,mai ales din partea frontala,ma bucur tare mult ca au construit un model nou,desi le-ar lipsi limuzinele,pentru ca nu prea au asa ceva in gama de demult. In rest despre fiabilitate nu mai vorbesc ,pentru ca asta este atuul marcilor japoneze.
    7 2
  • @Mafia
    Daca te uiti in gama lor pentru America de Nord, Japonia etc. , au asa ceva (Maxima, Altima, Sentra). Pentru Europa au alta politica deocamdata. In Europa se orineteaza spre a oferi specialitatea casei: sisteme 4x4 de top (Patrol-Rusia,Ucraina, Pathfinder, X-Trail, Navara, Murano, Qasqai, Juke, Hi-Cross-pe viitor).
    10 0
  • Da le stiu.Pacat ca nu le-a introdus si pe piata din Europa.
    4 1
  • Un alt sistem 4x4 de top il gasim pe Nissan GT-R : ATTESA E-TS
    muuult mai smecher decat ce ofera Audi R8 sau Lamborghini...

    ATTESA e unul din "secretele" succesului la Nissan GT-R. Asta nu stie multa lume.
    18 3
  • BaditzaEx
    Japonezii s-au damblagit de la prea sake !!!, Este pur si simplu DEZAMAGITOR ( mai intai Mitsubishi ( caci asta este/era una din marcile mele preferate de departe fata de toate/mai toate marcile ) cu noul Outalander si respectiv cu creata idee de a renunta la divizia Ralliart si la imbecila idee , de a le putea trece prin cap sa renunte la Lancer Evolution care matura cu orice VAGoneta Matrioskala sau cu vreun BeMWheu demn de orice Coka-Pitzy autentic; dupa aceea Honda cu al sau Civic, care mie unul nu-mi place !!!, precedentul era BREATHLESS nu s-a comparat cu mai nimic din clasa , motorizari bune si actuale la vremea aceea , interior futuristic ...si n-are rost sa mai continui de dotari, materiale care fata de Golful provincialilor din Zarnesti , unde se umbla cu Tzu-Calul si se mananca pepene cu branza si paine, nici macar nu visa ) un interior de tot rasul, este incredibil cum cei de la Nissan pot scoate niste masini ca : GT-R, 370Z , Pathfinder ( bine ca si ala la interior este slab , dar ala e un off-roader veritabil , pt cei care au avut ocazia sa mearga cu el ) si in schimb sa vina cu masina asta cu interior de DACIE ( exterior este f interesanta si arata bine cel putin in poze ), dar interior ...:-( Epic fail.
    2 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru