Nissan pregătește o versiune Nismo pentru noua generație Leaf: conceptul debutează în cadrul Salonului Auto de la Tokyo

de Cornel Șocariciu
Luni, 02.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan va expune Leaf Nismo Concept în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Versiunea sportivă a electricului nipon promite modificări de design, dar și o ținută de drum revizuită.

Mai sunt doar câteva săptămâni până când Salonul Auto de la Tokyo își deschide porțile, iar o parte dintre constructorii auto au publicat lista premierelor. Nissan a închiriat un stand în cadrul evenimentului din Tokyo și promite să expună conceptul Leaf Nismo.

Prototipul confirmă astfel zvonurile care spuneau că Nissan plănuiește un Leaf ceva mai sportiv. Noua versiune ar urma să integreze spoilere ceva mai agresive, praguri laterale noi și jante cu design special. De asemenea, zvonurile spun că Leaf Nismo va avea o ținută de drum îmbunătățită.

"Designul precedent al lui Leaf nu era foarte popular în rândul potențialilor clienți, așa că aspectul său nu putea să contribuie la vânzări. Noul Leaf este mai jos, mai lat și mai sportiv, ideea fiind să atragă o parte cât mai mare din piață", a declarat Alfonso Albaisa, șeful diviziei de design Nissan.

Noua generație Nissan Leaf mizează pe un motor electric de 110 kW (150 CP) și 320 Nm. Pentru moment, nu exită informații care să confirme faptul că varianta Nismo o să beneficieze de ceva mai multă putere.

Cu detalii complete despre noul concept pregătit de Nissan vom reveni în 25 octombrie.

Via | InsideEVs

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru