Nissan: „Viitorul Juke va avea un design pe care fie îl vei iubi, fie îl vei urî”

de Bogdan Mirică
Luni, 11.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan va continua să mizeze pe nonconformism şi atunci când va da naştere viitoarei generaţii a modelului Juke. SUV-ul va fi un model "pe care fie îl vei iubi, fie îl vei urî".

Deşi abia au fost publicate primele informaţii şi fotografii ale noului Qashqai, un alt model intră în atenţia presei. Este vorba despre best-seller-ul Juke, primul SUV de segment mic, responsabil pentru un succes comercial invidiat de toţi constructorii.

Nissan Qashqai - a doua generaţie în imagini şi detalii

Pentru că numărul rivalilor s-a înmulţit în ultimii doi ani, Nissan lucrează deja la noua generaţie a modelului Juke. Ea va fi introdusă pe piaţă abia în 2016, până atunci Nissan pregătind deja un facelift.

Despre designul noii generaţii a vorbit recent şi directorul de creaţie Nissan, Shiro Nakamura. Oficialul a declarat, pentru publicaţia britanică WhatCar, că filosofia după care a fost desenat SUV-ul iniţial va fi păstrată şi pe viitor. Asta înseamnă că designul controversat, pe care îl poţi fie iubi, fie urî, va fi continuat. Dacă ne întoarcem puţin în timp o să vedem că în momentul lansării sale pe piaţă, mulţi nu au digerat prea bine formele îndrăzneţe ale lui Juke.

Alţii însă, fani ai neconvenţionalului, le-au iubit.

Urmareste Automarket
Pentru a descrie cât mai simplu viitorul Juke, Nakamura a făcut o trimitere la actualul Qashqai. El a sugerat că diferenţa dintre actualul Juke şi viitorul Juke va fi mai mare decât cea observată în prezent între vechiul şi noul Qashqai.

Acelaşi Nakamura a declarat că designul viitorului SUV mic, aşteptat să preia platforma lui Micra, va miza pe un design mult mai îndrăzneţ şi expresiv.

via wcf

Comentarii (6)

  • De altfel asta se poate spune despre orice japoneze. Baietii astia nu prea stiu cum vine treaba aia europeana cu designul neutru.
    11 1
  • Pe bune nissane? Ce surpriza!
    9 9
  • latitude
    Nissan sta cam prost la capitolul design,nici la fiabilitate nu sta prea bine,in ultimul top al fiabilitatii era sub Chevrolet si VW.
    9 14
  • Mie juke imi place! de asemenea si Tiguan.Unora nu prea ! Deci ce sa facem acum sa ii omoram cu pietre pe astia carora ne plac anumite modele?!
    13 3
  • Olimpian
    Mie imi place actualul Juke. Sper ca viitorul Juke sa-mi ofere acelasi fior de masina nonconformista. La fiabilitate, Nissan e in top cu restul constructorilor japonezi, se stie. Japonezii in genere au masini mai fiabile decat nemtii si americanii, iar Juke si Qashqai nu fac exceptie, se stie. Doar un rauvoitor poate afirma altceva.
    10 6
  • Faca ce or vrea cu el, oricum nu sunt in targhet, numai sa nu-l "struto-camileasca" si pe GTR...

    Nu ca as fi chiar in targhetul GTR, dar ca potential (sigur :P ) castigator la loto... :D
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru