Noi imagini cu viitorul BMW X2: va avea și versiune pur electrică

de Alexandru Monenciu
Marti, 10.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul bavarez de automobile a publicat un teaser video în care apare viitorul X2 în versiune sportivă M35i xDrive. De asemenea, BMW a confirmat că SUV-ul va avea și versiune pur electrică.

Noua generație BMW X2 este tot mai aproape de lansare. Evenimentul va avea loc în data de 11 octombrie, înainte ca SUV-ul bavarez să debuteze public cu ocazia Salonului de Mobilitate de la Tokyo.

Viitorul X2 a apărut deja într-o serie de teasere. În cel mai recent clip, BMW ne arată câteva detalii ale versiunii sportive M35i xDrive.

Putem observa o grilă frontală, iluminată, inspirată de la fratele său mai mare X6, dar și faptul că spoilerul față va integra o suprafața vopsită în negru. Un artificiu de design prezent, de asemenea, pe X5 și X6 M, dar și pe XM.

Mai departe, viitorul BMW X2 M35i va oferi capace negre pentru oglinzi, jante cu 5 spițe și diametru generos, frâne inscripționate cu emblema diviziei M, eleron și patru terminații pentru sistemul de evacuare.

Cel mai probabil, motorul va fi un 2.0 turbo care va dezvolta peste 300 de cai putere.

Așa cum spuneam, noua generație BMW X2 va debuta public în cadrul Salonului de Mobilitate de la Tokyo.

Tot aici, constructorul bavarez va prezenta și versiunea pur electrică iX2.

La rândul ei, aceasta va prelua sistemul de propulsie de la iX1 și va oferi, așadar, 313 CP și o baterie cu o capacitate de 64.7 kWh.

via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru